H
hsndmrts_
Ziyaretçi
güzel.
Komik şey seni.helal olsun fırat kedı olalı bı fare tutamadın iyi........D
DD
D
:
![]()
we gördüğün yerde bunu söylemene şaşmamalı ama tekrar söylüyorum yapı daha bi taslak organic bir build değil zaten burda beklenen yorumlar estetige değilde fikireydi konu başlıgındada yazdım bitmemiş bir build diyeFikir güzelde estetik bakımdan aynısını diyemeyeceğim.
Bitmemiş bir build neden yayınlıyorsun ki ? eleştirilerin nasıl olcağını tahmin edemiyor musun?we gördüğün yerde bunu söylemene şaşmamalı ama tekrar söylüyorum yapı daha bi taslak organic bir build değil zaten burda beklenen yorumlar estetige değilde fikireydi konu başlıgındada yazdım bitmemiş bir build diye
dostum bitmemiş bir build yasakmı hayır mesut anlamıyorum sen rbt nin üstlerinden biri değilmisin burda yazdığın yorumlar aşşağılayıcı eleştiriler olmamalı düzgünce eleştirmeyi bilmiyorsun bu nedenle bir daha benim bitmiş yada bitmemiş en ufak yere koyduğum dirte bile eleştiri yapmanı istemiyorum benim istediğim eleştiriler ortada herkes dedi sphere belli oluyor falan bitmemiş bir build diyince çekilebiliyorlar çünkü olayı çözüyolar ama sen bitmemiş bir build neden yayınlıyosun diyosun belki bi katılım olur projeye bişi beklerim yani şu forumda ne zaman build paylaşsam senin bu saçmalık dolu yorumların oluyor Yeter .sen beni eleştirme arkadaşım istemiyorum eleştiriye kapalı değilim ama sana karşı öyleyim.Bitmemiş bir build neden yayınlıyorsun ki ? eleştirilerin nasıl olcağını tahmin edemiyor musun?
yok değilim yorumun için teşekkürler tabii ki tartışılabilir bakalım yasak değilse yarım buildler tartışırızCodanArven siz misiniz ?
Estetik olarak tartışılabilir ama benim hoşuma gitti.Ben beğendim.
Çok güzel saçmalamışsındostum bitmemiş bir build yasakmı hayır mesut anlamıyorum sen rbt nin üstlerinden biri değilmisin burda yazdığın yorumlar aşşağılayıcı eleştiriler olmamalı düzgünce eleştirmeyi bilmiyorsun bu nedenle bir daha benim bitmiş yada bitmemiş en ufak yere koyduğum dirte bile eleştiri yapmanı istemiyorum benim istediğim eleştiriler ortada herkes dedi sphere belli oluyor falan bitmemiş bir build diyince çekilebiliyorlar çünkü olayı çözüyolar ama sen bitmemiş bir build neden yayınlıyosun diyosun belki bi katılım olur projeye bişi beklerim yani şu forumda ne zaman build paylaşsam senin bu saçmalık dolu yorumların oluyor Yeter .sen beni eleştirme arkadaşım istemiyorum eleştiriye kapalı değilim ama sana karşı öyleyim.
tamam mesut sen istediğin gibi eleştir eleştirileri dikkate alıp almamak bana düşüyor seçici olmakta zayıf bir yön değil aksine mantıklıdır ben önüme gelenin yorumunu dikkate alırsam ohoo yani mesut otur bi düşün şuana kadar bana ve başkalarına yaptıgın yorumları sonra gel bana seçiciliği anlat bu kadar diyorum dahada tartışmayı buradan uzatmayalım yeterince konum zarar gördü .Çok güzel saçmalamışsın
Bitmemiş bir build yasak diye bir şey dedim mi ? kimine göre değişir eleştirilerim, demekki eleştirim haklı bir yönde ki bu şekilde karşı çıkıyorsun ayrıca burası tartışma platformu koşulsuz eleştirilere açık olacaksın, forumda eleştiri özgürlüğü var istediğim gibide eleştiri yaparım buna sen karar veremezsin. Senin lafına karşılık olarak ''Bitmemiş bir build neden yayınlıyorsun ki'' yazdım ve cevap olarakta farklı bir boyutta beni eleştirmeye kalkışıyorsun
Algıda seçicilik...
yorumun için teşekkürler evet ejderlere ilgim var o ağaç kısımları şuanda taslak evler arası köprüleri bile öylesine dizdim agacı ayrıntılı bir şekilde ayarlicam ejderhanın duruşuna gelince sanırım kamera açısından kaynaklanan bir sorun yoksa saldırı posizyonundaEjderlere ilgin falan mı var ? Ağacı , ejderin duruşu ve yüzünü , kuleyi beğenmedim.Oralara baya düzeltme ve eklenti yapman gerekiyor.İyi forumlar
Tecrübeyle birlikte eleştirilerde değişir Kaan, ayrıca tartışmaya teşvik eden sensin forum kurallarına göre eleştiri yaptım.tamam mesut sen istediğin gibi eleştir eleştirileri dikkate alıp almamak bana düşüyor seçici olmakta zayıf bir yön değil aksine mantıklıdır ben önüme gelenin yorumunu dikkate alırsam ohoo yani mesut otur bi düşün şuana kadar bana ve başkalarına yaptıgın yorumları sonra gel bana seçiciliği anlat bu kadar diyorum dahada tartışmayı buradan uzatmayalım yeterince konum zarar gördü .