Soru Lütfen Yardım Edin

Yiqit Bahadır

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Her Zaman Server Oynayan Bir İnsanım Ve Kendime Ait Bir Skinimin Olmasını İstiyorum.Bir Kere Denedim Fakat Herkesinki Aynı Oldu Bana Skin İndirmeyi Öğretin Lütfen

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka bir Premium hesaba crack kullanarak girebilirsin, böylece onun skinine sahip olursun. Ama onun hesabını da ondan habersiz kullanmış olursun tabi.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka bir Premium hesaba crack kullanarak girebilirsin, böylece onun skinine sahip olursun. Ama onun hesabını da ondan habersiz kullanmış olursun tabi.
sakın açıklama.. Kardeşim sende git steve oyna.. illa skin olacak diye bir şey yok istiyorsan git pre al yoksa burda böyle crackli şeyler isteme..

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sadece senin skinin değişmesini istiyorsan tek yapacağın premium almak.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
zahmet edipde git bi kuralları oku.. Ayrıca kul hakkı yemek istiyorsan devam et.. Beni fifilemez ama şunuda bil çok küfür yersin.. Ben etmem belki ama çoğu kişi eder bir sorun çıkarsa.. O yüzden kezban triplerini git başka birine at..

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
zahmet edipde git bi kuralları oku.. Ayrıca kul hakkı yemek istiyorsan devam et.. Beni fifilemez ama şunuda bil çok küfür yersin.. Ben etmem belki ama çoğu kişi eder bir sorun çıkarsa.. O yüzden kezban triplerini git başka birine at..
biraz ağır olmadımı ?

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek de değil aslında. Sonoyuncuda benim skinimi çalan birinin eposta adresini bulmuştum sövdüm sövdüm sonra adminlere şikayet ettim.

Tapatalk'tan yolladım bunu.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
€=2.86 20€=57 Tl

Toroslarda halay çekerken yollandı.