1 kuruş bile vermeden nasıl server açılır

Açarmıyım

• Açarsın

Kullanılan: 2 13.3%
  • Açamassın

Kullanılan: 13 86.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

samet25

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1 kuruş bile vermeden nasıl server açılır beyler yardım edin bana AMA SERVER PC KAPALI İKEN BİLE AÇIK OLCAK EĞER kurarsam yardım eden kişiyi 2.sahip yapıcam

yardımmmmmmmmmmmm

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
VDS şirketleri ücret alıyor kardeş para vermeyeceksen hamachili kurabilirsin o da 7/24 açık olmaz ama sen yine de bedava hostları araştır belki bulursun

samet25

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Şişş Alo

1-Ağzını Topla

2-Ben Cimri Değilim Kardeşim Para Yatırmak İstemiyorum Öyle Bakkaldan Ekmek Almıyosun Sonuçta Aile İzni İstiyor

kerem1249

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İmkansız. Ancak kasan bir server a sahip olabilirsiniz, onun dışında gerçekten çok büyük bir masrafı elden çıkarmadan kendi sunucunuzu açmanız mümkün değildir.

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olumlu cevap veren yok konuda ben verem bari
kardes bak superonline veya ttnet fiber alyapisi bulunan bir bölgede oturuyorsan önce fiber alacaksin 5mbit upload veriyo buda en az kafadan hesabla 20 kişi serverine girebilir demek ama uyarmaliyim internetin kotasi yuksek olmali yoksa kota sinirina takilirsin ve sunucun yine laga girer birde 1000 tl lik bir pc toplucan ekran karti olmiycak ve modeme port açacan internete sunacan gidip bi şirketten domain alacan yada no ip gibi bedava hizmetlerden yaralanacan. Bunlari yaparsan sunucu açabilirsin hostlardan birazdaha ucuza gelir sonuçta adamlar sunucunun masraflarinin yanina birazda kar ekliyolar eyer ben komple bedava server açacam ve birsuru oyuncu toplicam diyosan orasi hayal sponsor bulmadikça :) iyi forumlar

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İmkansız. Ancak kasan bir server a sahip olabilirsiniz, onun dışında gerçekten çok büyük bir masrafı elden çıkarmadan kendi sunucunuzu açmanız mümkün değildir.
Hayır, kasan bir servere sahip olmaz. Bilgisayarının Ram'ı fazlaysa örnek: 5 GB gibi vesaire, Serverine 4 gb ram verebilir. Bukkit açıcaksa, Fakat 7/24 Online yapamaz, Yapması için VDS Satın alması gerekmektedir. VDS'de bedavaya satmıyorlar :)

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, kasan bir servere sahip olmaz. Bilgisayarının Ram'ı fazlaysa örnek: 5 GB gibi vesaire, Serverine 4 gb ram verebilir. Bukkit açıcaksa, Fakat 7/24 Online yapamaz, Yapması için VDS Satın alması gerekmektedir. VDS'de bedavaya satmıyorlar :)
Upload Ve Downloadi atliyorsunuz bunlarda önemli turkiyede internet fiber olmadikça 1mbit upload bile zor geliyor. :)

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
adam para vermemek için elinden geleni yapıo beyler verecegi para 25-30 Tl için töbe töbe...

M

mvince

Ziyaretçi
Olabilir ancak yeni bir bilgisayar satın alman gerekiyor.
7/24 açık olmasını istersen baya bi para vermen gerek // Güç kaynağı ve soğutucu baya bi iyi olmalı.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Gitsin vds alsin daha iyi.

Toroslarda halay çekerken yollandı.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Safmi saniyorsun bizi ?

Toroslarda halay çekerken yollandı.