#Kendi Müzik Diskinizi Oluşturun

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
#Kendi Müzik Diskinizi Oluşturun
Minecrafta müzik diskleri ile Minecraftın müziklerini dinleyebiliriz ama isterseniz kendi istediğiniz müziği Minecraft'ın orjinal müziği yerine müzik diskine ekleyebilirsiniz. Bunun için ilk başta ogg dönüştürücü gerekiyor. İsterseniz burdan programsız istedeğiniz mp3 dosyasını ogg biçimine dönüştürebilirsiniz.
Dönüştürücü:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ogg ye dönüştürdükten sonra bilgisayarınıza kaydedin. ".minecraft>assets>virtual>legacy>sounds>records" klasörüne girin. Burdan herhangi bir ogg dosyasını seçin ve onu başka bir yere koyun ya da silebilirsiniz. Sonra indirdiğiniz ogg uzantılı dosyayı records klasörüne atın ve adını seçip başka yere koyduğunuz dosyanın adıyla değiştirin. İşlem tamamdır artık Minecraft'a girip müzik diskini müzik kutusuna koyarak kendi müziğinizi dinleyebilirsiniz
Not: Bu konu denenmiş ve çalışmaktadır işinize yaradıysa beğeniniz alıntı değildir.

Son düzenleme:

Splondid

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Yaptığın Bu İşlem Diğer Kullanıcılar İçin Geçerli Olmaz Onlar Standart Minecraft Müziğini Duyar .minecraft'tan char dosyasını Değiştirmek Gibi Bu

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
ogg dönüştürmek için ayrıca
'yu da öneririm.[DOUBLEPOST=1399824132,1399824065][/DOUBLEPOST]ve ayrıca bu işlem resourcepacklarda yapılıp başkalarına da verilebilir

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kardeş assets in içinde legacy yok :S
geribildirim için sağol o yeri güncelledim virtualı unutmuşum[DOUBLEPOST=1399828804,1399826967][/DOUBLEPOST]
ogg dönüştürmek için ayrıca
'yu da öneririm.[DOUBLEPOST=1399824132,1399824065][/DOUBLEPOST]ve ayrıca bu işlem resourcepacklarda yapılıp başkalarına da verilebilir
media.io yu da ekliyorum

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim denedim olmuyor. CD'yi koyuyorum yine mellohi çalıyor.

._. I like trains.
Örnek cat.ogg yi başka yere taşı orjinal müziği yani, ogg ye dönüştürüdügün dosya verdim yere at adını cat yap sonra cat diskini tak[DOUBLEPOST=1399889857,1399888701][/DOUBLEPOST]medi.io sorunluymuş kaldırdım

DiaronX

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son Oyuncu'daki şarkılar bir ara bu sistemle yapılmıştı, creative arsamıza müzik kutusu ekleyip belirli diski taktığımızda şarkılar çalıyordu ama sonradan düzelttiler galiba.