FenerBahçe SK Logosu Çalışmam

PİNGoOYun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben 11.5.14 tarihiyle bir logo çalışmasına başladım ve 22.00'da bitirdim.Ve sizlerle paylaşmak istedim.
İlk öncelikle mapın linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resmi:

Videosu:
Yav izleseneye yaptım uploadu izlesene kabul etmiyor bnde dailmod edem edince atam.

Arkadaşlar alıntı değildir diyenlerede videosunu çektim hatta koyarım isterlerse.Eğer başka bir şey real madrid'in logosu yada trabzon sporun isterseniz yorumlara yazabilirsiniz.Yeni konu açarım ve o konuyu açtıktan sonra isteyen kişiye öm(özel mesaj)olarak yollarım.İsteklerinize değer veriyorum.Bunun gibi bir logoyu yapmam 2 saatimi aldı isteyin yapayım.
Alıntı Değildir!!Emege Saygı!!!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Galatasaraylıyım yüzyıllık tarihinde tek işi bizimle uğraşmak olan bir takım ve sevmiyorum.Ama ortada emek var +1

Toroslarda halay çekerken yollandı.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Çok güzel olmuş eline sağlık

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.

HiperonLine

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köşelerine yuvarlak yaparsan daha ilgi çekici olur. (Tam yuvarlak deil ama senlnki gibi yamukda olmasın)

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PİNGoOYun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Galatasaraylıyım yüzyıllık tarihinde tek işi bizimle uğraşmak olan bir takım ve sevmiyorum.Ama ortada emek var +1

Toroslarda halay çekerken yollandı.
eğer istersen galatasaray logosunuda yapabilirim ve +1 için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1399841515,1399841366][/DOUBLEPOST]
Çok güzel olmuş eline sağlık

Trenden Tapatalk ile gönderildi - Trenleri severim ._.
teşekkürler devamını getireceğim.

AMD cihazımdan yönetici olarak yollandı.[DOUBLEPOST=1399841573][/DOUBLEPOST]
Köşelerine yuvarlak yaparsan daha ilgi çekici olur. (Tam yuvarlak deil ama senlnki gibi yamukda olmasın)

GT-N8010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köşeleri yuvarlak yapsaydım çok geniş olurdu ama tavsiyene uyacağım teşekkürler.

AMD cihazımdan yönetici olarak yollandı.