NovaEdge
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürler İlerleyen Zamanlarda Dahada İyisini Cikarticam.Sunucumda denedim sorunsuz ve gayet işe yarar bi plugin paketi olmuş.Eline sağlık.
Teşekkürler İlerleyen Zamanlarda Dahada İyisini Cikarticam.Sunucumda denedim sorunsuz ve gayet işe yarar bi plugin paketi olmuş.Eline sağlık.
Teşekkürler,En Kısa Sürede Daha İyisini Yapcagim.[DOUBLEPOST=1399907548,1399899384][/DOUBLEPOST]E-Mail Komutu Ekleniyor Bu Sayede Hesabiniz Calinir İse Rahatlikla Geri Alabileceksiniz.eleştiren bu işi bırak diyen arkadaşlar dünyanın en klas plugin paketlerini yapmışlar herhalde eleştirme hakkını kendilerinde görüyorlar...
güzel çalışma olmıuş dostum eline sağlık..(bunu değilde skyblock paketini indirmiştim menü görünmüyordu ..sayende artık görünüyor...)
Çok kötü en yakın sürede bu işi bırak.
Öhm. Eğer kötü plugin paketi yaptığımızı idda eden varsa lütfen gidip bizden daha iyi paket yapsın. Bu bir meydan okuma değildir. Sadece söylüyorum. Eğer iyi paket yaparsınız, haklı olduğunuzu söyliyeceğiz.
Plugin Creators - HA @2014-2015
@byBluera
@>>TheLegend<<
@batinreiz111
Sadece paket mi? Her yerde! Gıcık oluyorum şu türklerin huyuna! Yav kardeşim! Sevmiyorsan, sevmiyorum diyeceksin bu kadar basit. Ne küfür felan edip konuyu batırıyorsun!? Ayıp arkadaşım ayıp. Mesela AhmetMelihTR sadece config dosyasını açıp mesaj değiştiriyormuş vs. Yav arkadaşım sen onu bile yapamıyorsun daha neyin kafasındasın! Forum kurallarını bozmadan veya ağzımdan kötü söz çıkarmadan şunu söylemek istiyorum:Çok Dogru Bir Noktaya Degindin. Bazi Arkadaslar Plugini Denemeden Emek Veren Arkadaslarimizi Hemen Bir Yorumla Kötüleyebiliyor. Ve Oyuncular Bundan Etkilenip Plugin Paketine Bakmiyorlar Bile.
Cok Haklisin Bu Konuda. Üyelerden Rica Ediyorum Boyle Huylari Olanlar Lütfen Boyle Huylarini Biraksin.Sadece paket mi? Her yerde! Gıcık oluyorum şu türklerin huyuna! Yav kardeşim! Sevmiyorsan, sevmiyorum diyeceksin bu kadar basit. Ne küfür felan edip konuyu batırıyorsun!? Ayıp arkadaşım ayıp. Mesela AhmetMelihTR sadece config dosyasını açıp mesaj değiştiriyormuş vs. Yav arkadaşım sen onu bile yapamıyorsun daha neyin kafasındasın! Forum kurallarını bozmadan veya ağzımdan kötü söz çıkarmadan şunu söylemek istiyorum:
Wellcome the Turkey!
Teşekkürler. En Kisa Sürede Düzeltmeye Calisacagim.[DOUBLEPOST=1399915096,1399914998][/DOUBLEPOST]Merhabalar,
Paketi kendimce bir testten geçirdim.Bu hataları düzeltirseniz daha iyi bir paket olabilir.
- Groupmanager => Worlds => World => Users kısmında bazı isimlerin yetkileri var.(Kurucu , mod)
- Paketi indirdiğimde 2 tane essentials klasörü vardı.Sorun yaratabilir.
- Essentials=>Userdata'dan paketi paylaşmadan önce kişisel bilgilerinizi silmeniz önerilir.
- İconomy=>Accounts.mini 'de bazı kişilerin paraları kaydolmuş.Paketi paylaşmadan önce burayı silmelisiniz.
- Multiverse-core 'nin aynı şekilde paketi yayınlamadan önce klasörünü silin.Orada dünyaların seed'leri kaydolur ve paketi indiren her kişide aynı seedde dünya yaratır.Ve ayrıca world'de pvp'yi kapamışsınız.Oysa açık olması gerekir.Zaten WorldGuard ile belirli yerlerde pvp'yi engellemek isteyen engeller.
- Factions klasörünün içinde authme.jar var ama pek anlam veremedim.
- SimplePrefix plugini sanki biraz gereksiz geldi.Groupmanager'den ayarlanıyor bildiğime göre.
- Şu error loglarını temizlemeniz lazım.
![]()
Teşekkürler Elimden Geldigi Kadariyla Biseyler Yaptim.Güzel eline sağlık
Pakette Cok Fazla Plugin var Dogru Ama Pluginin Daha Kaliteli Olmasini Saglayan Pluginlerdir Bunlar.Bu Arada Dediginizi En Kısa Sürede Kavramaya Calisacagim.Çok çok fazla eklenti var ve o fazla eklentilerin işlevini görebilen eklentiler zaten bulunmakta.
Paketinde bulunan eklentilerin işlevlerini tam olarak kavramalısın.
Fazla eklenti, paketinin kalitesini değil senin bilgi seviyeni belirtir. Bir bakıma bu bir düzenleyici ölçüsüdür.Pakette Cok Fazla Plugin var Dogru Ama Pluginin Daha Kaliteli Olmasini Saglayan Pluginlerdir Bunlar.Bu Arada Dediginizi En Kısa Sürede Kavramaya Calisacagim.
Güzel eline sağlık
Yorumlarini Karsilastirdimda Arkadasim Baskalarindan Gördügün Yorumlari Atma Lütfen. Söyledigim Gibi Kalite Yükseltmek İcin Kullandigim Pluginler Var. Ve Pluginler Ayarli. Ayarlamasak Plugin Calismaz Zaten.Çok fazla plugin+gereksiz plugin dolu işe yarayanda var ama pluginler hiç ayarlanmamış olduğu gibi çok lag yapar işe yaramaz.
Plugini indirmeden önce güzel eline saglık yazmıstım fakat indirdikten sonra fikrim değişti.Yorumlarini Karsilastirdimda Arkadasim Baskalarindan Gördügün Yorumlari Atma Lütfen. Söyledigim Gibi Kalite Yükseltmek İcin Kullandigim Pluginler Var. Ve Pluginler Ayarli. Ayarlamasak Plugin Calismaz Zaten.