Failed To Bind To Port

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucunun ayarlırını falan her şeyi her zamanki gibi yaptım, ancak tam sunucuyu açarken "Failed To Bind To Port" Hatası alıyorum. Daha önce açılan konulara baktım ancak hiç biri yardımcı olmadı.

cmd'yi açıp IPv4'ümü İP olarak alıyorum, açılıyor ama bu seferde arkadaşlarım hiçbir şekilde giremiyor.

SerPiggy

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverinizi kapatıp, bukkit dosyalarından server.properties dosyasını açın ve şu kodu bulun:
Kod:
server-port
server-ip
*server-port kısmını 25565'e ayarlayın.
*server-ip kısmını ise boş bırakın.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Server ip kısmına hamachinizdeki ip adresini yazin.

._. i like trains and i dislike lapis ._.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Maleesef ciddiyim ._. Ve maleesef bukkitci değilim UTANIYORUM :(

._. i like trains and i dislike lapis ._.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ciddi olamazsın.
Eğer port açmadıysanız port açın. Ve eğer bu hatayı almadan önce bir kere açtıysanız ve çarpıya basıpp kapattıysanız o sunucu açık kalmış olabilir. Eğer böyle olduğunu düşüyorsanız Görev Yöneticisinden java'yı durdurun. Yerel sunucunuzun IPv4 'ü sadece aynı LAn veya WLAn ağındakiler için geçerli olur. Bu yüzden eğer o şekilde kullanmak istiyorsanız bir statik IP'ye ihtiyacınız olur.

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eğer port açmadıysanız port açın. Ve eğer bu hatayı almadan önce bir kere açtıysanız ve çarpıya basıpp kapattıysanız o sunucu açık kalmış olabilir. Eğer böyle olduğunu düşüyorsanız Görev Yöneticisinden java'yı durdurun. Yerel sunucunuzun IPv4 'ü sadece aynı LAn veya WLAn ağındakiler için geçerli olur. Bu yüzden eğer o şekilde kullanmak istiyorsanız bir statik IP'ye ihtiyacınız olur.

Hamachi için port açmak gerekmiyor. Zaten bu yüzden "Portlu server" diye bir şey var. No-Ip yani. Ayrıca hayır sunucu arkaplanda çalışmıyor. Yine javada öyle.