GANGSTERLER 3 ANKARA hikayeye kadığı yerden devam . . .

ESer S.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AMA NEYSE ARTIK ÖNÜMDE YENİ HAYAT VAR. BU HAYATIN İPİNDEN TUTUNA BİLİRSEM
BENİM İÇİN Bİ SÜRÜ GÖNÜL YOLU AÇILIR, DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ŞİMDİ KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDİYORUM...

Bu sefer zaman pek az. Bu sefer nelerle karşılacağız, hangi tür oyunlar ve hileler bizi bekliyor? Bu MAPta bunları öğreneceğiz. Bu sefer hayatına düzen koymak için gittiği ANKARA da işler nasıl gidecek?
c8bd8.png

resmi hazırlayan ARDA ÖZTÜRK arkadaşımıza saygılarımızı sunarız

YAPIMCIDAN:

1. Resimlerle görevleri kolaylaştırdık

2. Yeni Şehir haritası düzenledik

PÜF NOKTALARI:

1. haritada bir kaç hatalar olabilir (o zaman blok kırabilirsiniz)

2. haritanın videosunu çekebilirsiniz çektikten sonra linkini verin izleyek

3. diğer haritalardan kısa olabilir bu sizi rahatsız etmesin

4. bu mapı 2ay önce falan yaptım diğer sitelerede dağıtmıştım tek burası kaldı israrlarınız üzerine paylaşıyorum

GANGSTERLER 4 ten bazı notlar:

İlk önce şunu belirteyim hikaye 4te son bulucak. yani devamı tahminen olmıyacak. 4te daha önce oynamadığınız maplardan biiri olmasını tahmin ediyoruz.

iyi eğlenceler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TaHa4125

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
süper mapların var devamını sabırsızlıkla bekliyorum fena heycenlı geçıyo inş devamı gelir.

TaHa4125

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
birde senden bir şey isticem gangster 4 deki gorevleri çoğalt çok kısa oluyo :D

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
NOOOOOOOOOOOOOOO ganster 4 dü bari özelden ver yha :/ senaryoyu yazin bana verin bari ya girmedim cok oldu ankara cikmis lann cabuk oynayam dedim yorumlari gördüm fena üzüldüm :((((

ESer S.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
NOOOOOOOOOOOOOOO ganster 4 dü bari özelden ver yha :/ senaryoyu yazin bana verin bari ya girmedim cok oldu ankara cikmis lann cabuk oynayam dedim yorumlari gördüm fena üzüldüm :((((
üzülmene gerek yok saten ben ilk önce yaptığım mapları gruba dağıtırım ondan sonra forumdaki bazı şartlarla üyelere veririm linkini yorumlarıma fazla takılmayın ben indirip geçenlere söylüyorum rahat olun