Lanet olsun Origin !

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bitmiyor şu Origin'in sorunları.Crysis 3 yüklemek için kayıt olmuştum.E-mail olarak ne yazdığımı hatırlamıyorum (Belki yazmadım bile çünkü eskiden zorunlu değildi galiba).Şimdi Battlefield 3 yükledim.Ama soruna bak ! Battlelog hesabı için Origin e-mail hesabı istiyor.Ve yaklaşık 10 e-mail hesabı denedim.Hiç birini kabul etmedi.Nasıl bulabilirim bizim malum e-mail'i ?

Başka forumlarda da benle aynı sorunu yaşayanlar var.

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Email yazarken nasıl yazdığına dikkat et. Bende Origin hesabı açıp direk redeem kodu ile battlefield 4 ve titanfall almıştım. Fakat sonra farkettim ki 2 tane harfi yanlış yazıp, başkasına ait bi' e-posta ile açmışım tabii yaklaşık 150 dolar boşa gitti.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Email yazarken nasıl yazdığına dikkat et. Bende Origin hesabı açıp direk redeem kodu ile battlefield 4 ve titanfall almıştım. Fakat sonra farkettim ki 2 tane harfi yanlış yazıp, başkasına ait bi' e-posta ile açmışım tabii yaklaşık 150 dolar boşa gitti.

Ee ne olacak ?[DOUBLEPOST=1400318109,1400317979][/DOUBLEPOST]Sanırsam hiç e-mail yazmamışım.Crysis 3 online bağlanamıyorum zaten.

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ee ne olacak ?[DOUBLEPOST=1400318109,1400317979][/DOUBLEPOST]Sanırsam hiç e-mail yazmamışım.Crysis 3 online bağlanamıyorum zaten.
Email açmadan imkansız. Adamlar nasıl tanıyacak ? Origin olduğundan beri hep vardı email ile kayıt olmak. Kimsin sen ? Sarı ceketli Mehmet ağa ?[DOUBLEPOST=1400318239][/DOUBLEPOST]
Reedem kodları derken ?
Oyunları Origin'den satın almadım. Ama Origin'e kodlarını kaydettim. İnternette Türk sitelerinden satıyorlar oyunları. örnek : playstore.com

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Battlefield'in kodu var.Product code denilen şeyide origin'de yazılı.Crysis ve SimCity'ninkini bulurum.Ayrıca DeadSpace'da öyle.Humble bundle kodları 2'si.İngilizcem yok.Nasıl yapacağım ?

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Battlefield'in kodu var.Product code denilen şeyide origin'de yazılı.Crysis ve SimCity'ninkini bulurum.Ayrıca DeadSpace'da öyle.Humble bundle kodları 2'si.İngilizcem yok.Nasıl yapacağım ?
İngilizce öğrenmek hiç de zor değil o tür konularda. Nede olsa 2-3 kelime öğrendin mi diğerlerini tahmin edebiliyorsun. Translate.google.com 'a yazıp öğrensin tabii ki de. Sorunu yanlış anladım sanırsam.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
I don't know my origin account e-mail. I must change my origin account e-mail. I know my games reedem code :

Yanlışım var mı ?

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
I don't know my origin account e-mail. I must change my origin account e-mail. I know my games reedem code :

Yanlışım var mı ?
Yazmak istediğin bu ise :
'' Origin hesabımın e-mail'ini bilmiyorum. Hesabımın şifresini değiştirmeliyim. Oyunlarımın redeem kodlarını biliyorum.''
yanlış değil.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hesabımın e-mail'ini değiştirmeliyim olacaktı.

Ayrıca reedem code dediğin hani steam'de hediye kod alıyorsun filan.Onun origin olanı değil mi ?

xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx yani 20 haneli kod.