Onu ben bile yapmadım yaparsam konu açıp öğreticem.Ben O Işınlanmayı Şimdi Hangi Pluginle Yapıcam Yardım Ederseniz.
![]()
Skript ile sadece lobi komutunu girebilirsin sonrada bungeecord prxoy üzerinden lobi plugini olduğu için komut işlemicek onun için o sw ye bukkit için lobi atacak plugin yapmalısın.Skript ile rahatlıkla yapabilirsin.
Skript ile yapacaksın.Detaylı açıklarsan halledebilirim.
Tammada lobi komutu çalışmaz öyle yapsan bile bungeecordla alakalı bir sistem dene istersen.command /komutismi:
trigger:
executecommand "/kullanicagi komut"
Bu kadar kolay
Aslında Olabilir Kullanacağı komut yerine /server "lobby için kullandığı server ismi " yazarak yapabilirsinTammada lobi komutu çalışmaz öyle yapsan bile bungeecordla alakalı bir sistem dene istersen.
command /lobi:
trigger:
execute player command "/server lobby"
Server komutunu oyunculara verirsen adamlar authmeden giriş yapmadan server yazarak serverlarara geçerler.Aslında Olabilir Kullanacağı komut yerine /server "lobby için kullandığı server ismi " yazarak yapabilirsin
Basitçe
Kod:command /lobi: trigger: execute player command "/server lobby"
Yalnız sonoyuncu Authmeyi editlemiş.Bungeecord skript desteği yoktur sen son oyuncuda skript ile aktarılıyor sandın herhalde o bukkit için bungeecordla uyumlu özel bir plugindir.Plugin bilgin varsa yapabilirsin.
Authme editlese server komutu çalışacaktırYalnız sonoyuncu Authmeyi editlemiş.
Al senin için kendi yaptiğim bir skripti /lobi komutuna göre editledim.Ben O Işınlanmayı Şimdi Hangi Pluginle Yapıcam Yardım Ederseniz.
![]()