Essentials Sorunu

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.ben essentialsın config.ymlsinde #ingilizce yazılar var türkçe yaptım. sonra bolyle hatalar vermeye başladı
lütfen yardım
resimler
1. resim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2.resim

3.resim

acil yardımlarınızı bekliyorum.şinmdiden teşekkürler

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece I-ş değil : ö, ı, ğ,ş, gibi ingilizcede bulunmayan harfleri yazarsan bu tur hatalar olabilir bide nasil çevirdin ? Çevirme şekline bağli olarakta hata verebilir..
dil dosyasini atarsan hatalari duzeltip geri atabilirim görmeden bişiydiyemem.

bakkalmarket7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olma
'ı-ş' falan kullandıysan hata verir.
Olmadı s[DOUBLEPOST=1400488139,1400488105][/DOUBLEPOST]
Sadece I-ş değil : ö, ı, ğ,ş, gibi ingilizcede bulunmayan harfleri yazarsan bu tur hatalar olabilir bide nasil çevirdin ? Çevirme şekline bağli olarakta hata verebilir..
dil dosyasini atarsan hatalari duzeltip geri atabilirim görmeden bişiydiyemem.
Skypenin verirmisisin olmadı

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben o anlamda demedim. Siz ilk once essentialsi yeniden yukleyin. Sonra da essentialsin config dosyasina girip ctrl+f yapin. Oraya local yazin. Local=en yazan yerde en'i tr yapin. Tamamen turkcelesir. Kendi icinde turkce dil paketi var.

Telefondan yazıyorum. Hatalı yazdıysam özür dilerim.
:o En son hatirladiğimda türkçe dil dosyasi yoktu he tabi 1.2.5 de takili kalmişim ben :D

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Lucifer˜

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Java diline aykırı bir hareket yapmış olmalısın.
Essentials eklentisini baştan en son sürümünü indir ve config dosyasında "locale:" satırlarını arat.
Bulduğun satırın başındaki "#" işaretini sil ve "locale: en" kısımını "locale: tr" olarak değiştir.
Bu sayede tamamen türkçe bir essentials elde edeceksin.
Eğer config dosyası içerisinde bulunan düzenleme notlarını çevirmek istoyorsan;
Hiç işaretlerin yerini değiştirmeden, ingilizce notları sil ve dilediğin notları yaz.
Veya >>TheLegend<< v5.7 paketinde bir başka türkçe config örneğini bulabilirsin.
O örneğe göre kendin yapabilir veya örneğin üzerinde oynayarak kişiselleştirebilirsin.