Readyboost gerçekten işe yarıyormu ?

fthgrlr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayararım eski 5 senelik hp firmasının bir rezilliği. Aşırı ısınma yapıyor. Ram 2gb oyunların grafiklerini en alt seviyede oynuyorum. Readyboostu keşfettim 16gb lık belleğimi readyboostla kullandım. Dosyaları, internet sitelerini önbelleğe alıyormuş ram görevi görüyormuş. Sizce bir etkisi olurmu Minecraft oynayışıma ?

fthgrlr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kafarlik bir fark yaratiyor ? Ayni igrenc hp bendede var hemen kapaniyor. Bilgisayarci icine su kacmis dedi :D

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece internette gezinirken sürekli girdiğim siteleri hızlandırıyor.[DOUBLEPOST=1400592971,1400592441][/DOUBLEPOST]
Ne kafarlik bir fark yaratiyor ? Ayni igrenc hp bendede var hemen kapaniyor. Bilgisayarci icine su kacmis dedi :D

TURKCELL T40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgisayarın hp pavilion serisindenmi ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ready Boost gibi bilgisayarı zorlayan programları asla kullanma derim, anlık performansını tabi ki yükseltir fakat bilgisayarına normalden 2-3 kat fazla yüklenerek. Bu sadece bilgisayarın ısınmasına değil ömrü 6 yıllık bir bilgisayarın ömrünü 2-3 yıla indirmene bile sebep olabilir, bilgisayarında çoğu zaman çökme olur ve bilgisayarın parçaları hasar almaya başlar. Bence anlık performansa değlmez ve ._.

fthgrlr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ready Boost gibi bilgisayarı zorlayan programları asla kullanma derim, anlık performansını tabi ki yükseltir fakat bilgisayarına normalden 2-3 kat fazla yüklenerek. Bu sadece bilgisayarın ısınmasına değil ömrü 6 yıllık bir bilgisayarın ömrünü 2-3 yıla indirmene bile sebep olabilir, bilgisayarında çoğu zaman çökme olur ve bilgisayarın parçaları hasar almaya başlar. Bence anlık performansa değlmez ve ._.
Teşekkürler bu hurdadan kurtulacağım zaten :)