kod_adı
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
sağolun serverde whitelisti kapıyorum şimdi boss eklendi warp çöl düzenlendi warp ormanı adminler yaptı kötü oldu bence değiştiricem ilerideServeriniz Çok Güzel Herkese Tavsiye Ederim![]()
sağolun serverde whitelisti kapıyorum şimdi boss eklendi warp çöl düzenlendi warp ormanı adminler yaptı kötü oldu bence değiştiricem ilerideServeriniz Çok Güzel Herkese Tavsiye Ederim![]()
serveri lapissiz yaparsak kaç kişi gelicek kimse sadece 5 6 kişi![]()
konuyu baltalayi durma kardesim anca bos bos konusuyon
Grubunuzun Üye Sayısı 274 Lapissiz Açarsam Bu 274 kişiden kaçı serverime gelicek en fazla 10 lapissiz server açamam ama ileride serveri 2 ye ayırırım servere girdiğinizde lapisli faction ve lapissiz faction seçimi yaparsınız fakat şu an yapamam çok işim varBen Boş Boş Konuşuyorsam AntiLapis Diye Bir Grup Kurulmazdı
Repair Shop derken Elindeki Itemi tamir mi ediyor isimden anladığım kadarıyla öyleServere RepairShop Plugini Eklerseniz Çok Daha Eğlenceli Ve Zevkli Bir Hale Gelir.
Grubunuzun Üye Sayısı 274 Lapissiz Açarsam Bu 274 kişiden kaçı serverime gelicek en fazla 10 lapissiz server açamam ama ileride serveri 2 ye ayırırım servere girdiğinizde lapisli faction ve lapissiz faction seçimi yaparsınız fakat şu an yapamam çok işim var
biz bu oyunu gerçekci yapmaya çalışmıyoruz yanlışın var ? ama isteğin doğrultusunda ileride serveri 2 ye bölebiliriz lapisli ve lapissiz olmak üzere[DOUBLEPOST=1399743272,1399726990][/DOUBLEPOST]En Iyı Minecraft Serveri !Kaç Kişi Girecekse Umrumda Değil.Gidinde Wikipedi'ye Lapis Yazın Bakalım Karşınıza Ne Çıkıyor? ''WARP LAPİS'TE KAZILAN MADEN'' Yazmiyor.Güyya Oyunu Gerçek Hayat Gibi Yapmaya Çalisiyorsunuz
hayır kesinlikle düşmezboss lara ölürsek itemlar düşmüyor mu ?
ohh rahatladım.. ve boss3 hiç doğmuyor.beyler oyuncu online sayımız en az 10[DOUBLEPOST=1399743990,1399743930][/DOUBLEPOST]
hayır kesinlikle düşmez
yanılıyorsunuz 55 dakikada bir doğuyor sebebi belli p6 Setohh rahatladım.. ve boss3 hiç doğmuyor.