MCTR / VIP Çekilişi / FactionPVP / Boss / Repair / Görev / HG-KitPvP / (Play.McTurkiyeCraft.Com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Büyük Bir Bakım Altındadır arkadaşlar kusura bakmayın lütfen Boss eklemek göründüğünden daha zor eklemeyi bilen biri varsa bana ulaşabilir mi

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Boş Boş Konuşuyorsam AntiLapis Diye Bir Grup Kurulmazdı
Grubunuzun Üye Sayısı 274 Lapissiz Açarsam Bu 274 kişiden kaçı serverime gelicek en fazla 10 lapissiz server açamam ama ileride serveri 2 ye ayırırım servere girdiğinizde lapisli faction ve lapissiz faction seçimi yaparsınız fakat şu an yapamam çok işim var

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Servere RepairShop Plugini Eklerseniz Çok Daha Eğlenceli Ve Zevkli Bir Hale Gelir.
Repair Shop derken Elindeki Itemi tamir mi ediyor isimden anladığım kadarıyla öyle
eğer öyleyse gerek yok yaptım warp lapis te elinizdeki itemi 800 TL ( oyun parası ) ye tamir edebilyorsunuz

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Grubunuzun Üye Sayısı 274 Lapissiz Açarsam Bu 274 kişiden kaçı serverime gelicek en fazla 10 lapissiz server açamam ama ileride serveri 2 ye ayırırım servere girdiğinizde lapisli faction ve lapissiz faction seçimi yaparsınız fakat şu an yapamam çok işim var

Kaç Kişi Girecekse Umrumda Değil.Gidinde Wikipedi'ye Lapis Yazın Bakalım Karşınıza Ne Çıkıyor? ''WARP LAPİS'TE KAZILAN MADEN'' Yazmiyor.Güyya Oyunu Gerçek Hayat Gibi Yapmaya Çalisiyorsunuz

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaç Kişi Girecekse Umrumda Değil.Gidinde Wikipedi'ye Lapis Yazın Bakalım Karşınıza Ne Çıkıyor? ''WARP LAPİS'TE KAZILAN MADEN'' Yazmiyor.Güyya Oyunu Gerçek Hayat Gibi Yapmaya Çalisiyorsunuz
biz bu oyunu gerçekci yapmaya çalışmıyoruz yanlışın var ? ama isteğin doğrultusunda ileride serveri 2 ye bölebiliriz lapisli ve lapissiz olmak üzere[DOUBLEPOST=1399743272,1399726990][/DOUBLEPOST]En Iyı Minecraft Serveri !

IP : AdigeCraft.Minecraft.To

Hepiniz Gelin ! Event Var !!!

[BOSS] [ACIK ARTTIRMA] [1VS1] HER ŞEY AKLINIZA NE GELIRSE BU SERVERDA BİRLEŞTİ !!!!

GÖREBİLİECEĞİNİZ EN IYI SERVERLERDEN BİRİ !

Sürüm 1.7.2 1.7.4 1.7.5

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
gece 5 te bile mi ? (Boşver bu lafı :D) Sunucu güzel fazla dolaşmadım bosslardan düşen diamond`ı markete satıyom manyak para geliyor :D

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
birçok Sunucuyu Geride Bıraktık Ve Büyük Adımlar Atarak Devam Ediyoruz ! +25 Online ![DOUBLEPOST=1400503551,1400484306][/DOUBLEPOST]Bakım Bitti P5-P6 tabelaları eklendi.[DOUBLEPOST=1400511968][/DOUBLEPOST]Kapasite Arttırıldır Serverde ( HG-Hide And Seek-Creative-Gun Games-OITC )

45 Kişide 2 Günlük VIP Çekilişi Var Acele Edin !

gunlad

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server *** oldu admin sınırsız mute attı tpall ile herkezi ormanda pvpye açık yere çekti herkes birbirini öldürdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...