AntiSpam+ [Turk Yapımı Flood Önleyici Skript] (Skript)

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Gereken Plugin(ler);

Skript

Bilgileri;
İstek üzerine yazdığım basit bir skript ve gayet kullanışlı. Kullanıcının mesaj yazması üzerine aktif oluyor ve belirlenen süre mesaj yazamıyor. Kullanımı çok basit içini açın ve Sure yazan yeri istediginiz sayıyı yazın. Bu sayı saniye bazlı olarak calısıcaktır.
Permission(Yetkileri);
Hic bir permissiona gerke duymadan kullanılabilir.
Link;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekran Görüntüsü;

!!%CRAFTİNG%!!007

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılı fakat daha güzel skriptler hazırlayabilirsin.[DOUBLEPOST=1400675098,1400675065][/DOUBLEPOST]Bide en baştaki gibi anti spam nasıl yazıyorsun

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virüs olacağını sanmıyorum güvenmezsen linke tıkla View'e bas ve kodlarını not defterine yapıştır ardından kaydet uzantısını .sk ayarla ve benim dosyamın aynısı olur.

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet.[DOUBLEPOST=1402685586,1402685519][/DOUBLEPOST]Edit: Şimdi indirirsen hiç sorunsuz kullanabilirsin.

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben ne olursa olsun her linkte virüstotal isterim bu benim prensibim koca burnunu sokma herşeye.
300 bayt virus olmasi imkansizdir. Virustotal koymasi gereksiz bunu anlatmaya çalisiyorum ama hemen bilmiş tavirlarla "burnunu sokma herşeye" diye yazarsiniz. Biraz ögrenin ölmezsiniz

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senden daha bilgiliyim ama senin gibi insanları ezme çabalarında değilim herkese çamur atmaya çalışıyorsun sen kaybedersin uyarayım ben dostça bir nasihat dikkatli olmalısın seni sevmeyen çok.Konuyuda kirletmeye gerek yok.
Beyni olmuyan biriyle tartismama gerek yok. Ben ne diyorum sen ne diyorsun yorum atmadan önce kafanda biraz düşün

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senden daha bilgiliyim ama senin gibi insanları ezme çabalarında değilim herkese çamur atmaya çalışıyorsun sen kaybedersin uyarayım ben dostça bir nasihat dikkatli olmalısın seni sevmeyen çok.Konuyuda kirletmeye gerek yok.
Dostum benden sakın korkmayın ben ne kötü insanlar gibi içine virüs koyarım yada sunucuyu kırmak için komutlar. Ben sadece size hizmet vermek için uğraşıyorum fakat bunları yapamayıp yediremeyen sizin gibi insanlar virüs diye tutturuyor istiyorsan gib en iyi virüs programı ile bi tarattır virüs bulursan istediğin herşeyi yaparım fakat nafile. Siz ne kadar uğraşsanızda uğraşmasanızda bunu kabul edin. BEN VİRÜSLÜ İŞLERLE UĞRAŞMAM

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Not dosyasını virüstotal ile tarattırsan ne işe yarar tarattırmasan ne işe yarar bana açıklarmısın.

QuestCraftTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Not dosyasını virüstotal ile tarattırsan ne işe yarar tarattırmasan ne işe yarar bana açıklarmısın.
Bende onu demeye çalisiyorum virusu not defterine koymak için server dosyasi ile not defterini bindlemen gerekir. Eğer bindlersen normal server boyutlari 5-10mb oluyor. not defterinin boyutu 10mb olarak degişir. 1mbden asagi dosyalarda virus olamaz demek istedim

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
vipler için bypass olsa ??

SON TEKNOLOJI IPAD'İMDEN GÖNDERİLDİ