NovaEdge
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kardes Oyun İci Pluginde Bir Sıkıntı Yok Daha İyisini ''IDDA'' Ediyorsan Kendi Pluginini Kendin Yap.Plugini indirmeden önce güzel eline saglık yazmıstım fakat indirdikten sonra fikrim değişti.
Kardes Oyun İci Pluginde Bir Sıkıntı Yok Daha İyisini ''IDDA'' Ediyorsan Kendi Pluginini Kendin Yap.Plugini indirmeden önce güzel eline saglık yazmıstım fakat indirdikten sonra fikrim değişti.
kötü demiyorum kardeşim güzel ama çok diilmiKardes Oyun İci Pluginde Bir Sıkıntı Yok Daha İyisini ''IDDA'' Ediyorsan Kendi Pluginini Kendin Yap.
Kardesim,Serverinizin Kalitesini Düşünüyorum Şurda Yapma Etmekötü demiyorum kardeşim güzel ama çok diilmi
Teşekkürler. Emin Olun Dahada Gelistirecegim.[DOUBLEPOST=1400072923,1400006372][/DOUBLEPOST]Arkadaslar Paket Hakkında Sorularinizi ÖZELDEN Bildiriniz.[DOUBLEPOST=1400158854][/DOUBLEPOST]Paket Hakkındaki İstekler En Yakın Zamanda Yapilmaya Calisilacaktir.[DOUBLEPOST=1400305344][/DOUBLEPOST]Paket Güncelleniyor...[DOUBLEPOST=1400399905][/DOUBLEPOST]Paket Güncellendi!Paket V2'ye bakılış daha iyi, daha gelişmiş @batinreiz111 arkadaşımız eminim ki paketindeki hataları giderecektir.
Teşekkürler @batinreiz111 .
Ayarli Dostum.Bilgisayara gecince deneyecegim bu arada vipler ve kitler ayarli mi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sorulari Özelden Aliyorum.bu pluginleri sen mi yazıyorsun?
Teşekkürler,Fakat Reklam Yaparak Konumu Kirletmeyinşu an kendi sunucumda kullanıyorum
güzel çünk
süperrrrrrrrrr
Minecraft Serverini Siteye baglayabilirisin
Şimdi İlk Olarak /holo create yazacaksin. Altta Sana Bir Bilgi Vericek Onun Normal Sohbete Yazicaksin Mesela Uyariyi Verdi Sende Altina Şunu Yazicaksin;Paketini beğendim gayet başarılı bir çalışma fakat benim tek anlamadığım şu Hologram sistemi şimdi /holo create (mesaj] sonrada sohbete / koymadan done mi yazıcaz ?
Bu arada skypen monster111 olarak yazmışsın ama birsürü çıkıyo hangisi sensin