Merhabalar, Forumda Çok Yeniyim

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, adım Mert. Açıkçası ben bir Sonic.exe fanıyım, ve çılgın bir Minecraft oyuncusuyum. Minecraft ile ilgili bir Creepypasta'yı denemek amaçlı lav gölüne bilerek atlayıp elmas zırhımı ve son seviye explerimi riske edebilen birisi olarak; garip birisi olduğumu kabul ediyorum. :p 17 yaşındayım, biraz çocuksu bir ruhum var ^_^ Öyle ki bazen 5 yaşındaki bir çocuk gibi davrandığım oluyor :) Yaklaşık 3 yıllık Minecraft oyuncusuyum ama şu ana kadar hiç server oynamadım çünkü biraz kendime fazla güveniyorum :D Megalomanlık gibi olmasın ama, Minecraft'ta server kurma dışındaki her şeyi biliyorum B) Açıkçası bana herkes cüce diyor, 1.67 boyundayım :D Futbolla aşırı ilgiliyim, bazen halı sahaya giderim.

Hikaye yazmayı severim, bazen Creepypasta da yazmaktayım. Belki ilk kez bu sitede yayınlarım, kim bilir?

Hadi sağlıcakla kalın! :)

HeroPlayz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum hoşgeldin bide ben 1.50 boyundayım ve senden küçüğüm :D Seni geçicem galiba :9

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin :)
-------------------------------------------------------------------
Minecraft testi yapacağım bakalım nasılsın :D
1.Soru:Hangi bloğu kafana takarsan enderman'a bakınca enderman sana saldırmaz ?
2.Soru: Su altında daha fazla nefes almak için kafamıza ne takmamız gerek ?
3.Soru:Minecraft'ın kurucusunun tam ismi ?
4.Soru:Minecraft'ın geliştricisi ?
5.Soru:Creeper'ın üstüne ne düşerse creeper "Alien Creeper"a dönüşür ?

Son düzenleme:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon internetim zayıftı da...

1.soru cevabı- Balkabağı tabii ki :)
2.soru cevabı- "Su Koruması" büyülü kask ile oyunda nefes alabiliyorum. (Bende öyle oluyor, yine de emin değilim.) "Pumpkins!" modunda ayrıca balkabağıyla da daha fazla nefes alabiliyoruz.
3.soru cevabı- Markus "Notch" Persson. Bilmeyen yoktur :D
4.soru cevabı- Jens Bergensten "Jeb"'tir. Eskiden Notch'tu.
5.soru cevabı- Meteor. ("Düşen Meteorlar" modundaki olan şu mor Creeper değil mi?)

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pardon internetim zayıftı da...

1.soru cevabı- Balkabağı tabii ki :)
2.soru cevabı- "Su Koruması" büyülü kask ile oyunda nefes alabiliyorum. (Bende öyle oluyor, yine de emin değilim.) "Pumpkins!" modunda ayrıca balkabağıyla da daha fazla nefes alabiliyoruz.
3.soru cevabı- Markus "Notch" Persson. Bilmeyen yoktur :D
4.soru cevabı- Jens Bergensten "Jeb"'tir. Eskiden Notch'tu.
5.soru cevabı- Meteor. ("Düşen Meteorlar" modundaki olan şu mor Creeper değil mi?)
1.Soru cevabı doğru.
2.Soru cevabı yanlış.Doğru cevap "Creeper Kafası" olacaktı.
3.Soru cevabı yanlış ben sana tam adını sordum.Doğru cevap "Markus Alexej Persson" olacaktı.
4.Soru cevabı doğru.
5.Soru cevabı yanlış.Doğru cevap "Yıldırım" olacaktı.

Demek ki herşeyi bilmiyormuşsun :) Neyse direk kendimden soğuttum seni :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 ve 5. soruları anlayamamışım :) 2.soruyu salladım zaten ^^ Çalışmadığım yerden çıktı XD