Türklerin Serverlardaki Düşünceleri ve Neden Lapisi Sevmeleri

Haklı mıyım ?

• Haklısın

Kullanılan: 9 81.8%
  • Haksızsın

Kullanılan: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11

LapisDüşmanı

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bildiğiniz gibi türk oyunculardan bazıları lapisi seviyor bunun sebebini burada anlatacağım türklerin bazıları lapisi seviyor çünkü serverda lapis kazıp zaman harcayıp azıcık miktar para kazanarak item alıp serverin en güçlüsü olacaklarını düşünüyorlar sonrasına (dandik itemlerle) ormana çıkıp ölünce küfür ediyorlar işte bu oyuncuların yaşı max 10 veya 11'dir bunu yaş ayrımıcılığı yapmak için söylemiyorum sadece saygılı olmalarını istiyorum o kadar. -_-

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zevkler ve renkler tartışılmaz :) Eğer onlar o şekilde eğleniyorsa boşver eğlensinler kardeşim. Senin düşüncene sahip olan azda olsa sunucular bulunmakta.

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
en iyisi lapissiz pvp nin kapatlıbileceği swlerde oynamalı ama öyle swde yk tabii ki :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğrudur... Ben server oynayanlara lapisi boşvermelerini söylüyorum. Diğerlerini alın diyorum.

AxiTR2

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serverimde lapis var ve 20 onlinesi var acaba lapisi kaldırsam online artarmı

Sorularınızı bana özel mesajdan sorabilir veya skype adresimden bana ulaşabilirsniz skype : blackmoonmert

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverimde lapis var ve 20 onlinesi var acaba lapisi kaldırsam online artarmı

Sorularınızı bana özel mesajdan sorabilir veya skype adresimden bana ulaşabilirsniz skype : blackmoonmert
Belki azalır ama bu sayede yaş oranını artmış olabilir sunucuda.

AxiTR2

Marangoz
En iyi cevaplar
0
:D duruma bağlı bakalm server 60 kişilik de hard faction oynayan fazla yok krkuyorum

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Hani sen bilgisayar başina oturuyor da eğilmeye üşenip ayağinla duğmeye basiyosun ya.Bazilarida eğlenmeye üşenip lapis kaziyor.Ve sayilari cok Fazla.

._. i like trains and i dislike lapis ._.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Aynen.

._. i like trains and i dislike lapis ._.