emirhan123keren
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
hani açlık gelcekti yaaaaa offf offf
3 elmas 6 demir değil miydi?Bahsettiğiniz şeyLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'sidir.
Yapımı şu şekildedir : 6 Diamond + 3 Iron. Crafting Table'de üretebilirsiniz.
1 Nether Reactor Core, 4 Gold Block ve 14 Cobblestone ile Nether yaratabilirsiniz. Daha fazla açıklama isterseniz Özel mesaj atabilirsiniz.
Saygılar
Wollark
___
Yorumlarınız için teşekkürler.
güçlendirmek için redstone torch veya bir güç kaynağı verilmesi lazımmNormalindeki gibi çalışacak nasıl olmasını bekliyordun ki? :/
Kızıltaş ile ilgili meşale gibi şeyler gelecektir çünkü güçlendirilmiş ray için kızıltaş gerekiyor.güçlendirmek için redstone torch veya bir güç kaynağı verilmesi lazımm
Bu bir multiblock yapısı galibaBahsettiğiniz şeyLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'sidir.
Yapımı şu şekildedir : 6 Diamond + 3 Iron. Crafting Table'de üretebilirsiniz.
1 Nether Reactor Core, 4 Gold Block ve 14 Cobblestone ile Nether yaratabilirsiniz. Daha fazla açıklama isterseniz Özel mesaj atabilirsiniz.
Saygılar
Wollark
___
Yorumlarınız için teşekkürler.
0.7.6 da salter mevcuttu galiba (yanlış olabilir)güçlendirmek için redstone torch veya bir güç kaynağı verilmesi lazımm
Lapis blogu texturu minecrafttakiyle ayniBenimde gözüme ilişmedi değil. Bununla ilgili @jbernhardsson'a bir tweet attım ve birinin Obsidyen olduğunu ve kömür bloğunu eklemeleri ile obsidyenin yanlışlıkla texture'sinin değiştiğini söyledi. Yani bir problem yok. Düzeltmişlerdir bile.[DOUBLEPOST=1384976615,1384975070][/DOUBLEPOST]Üstelik fark ettiyseniz Lapis Lazuli Block'un da texture'si de değişmiş gibi geldi bana. Ancak resmi bir açıklama yapmadılar.
Her quartzdan varQuartz isteriz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim quartz isteriz yazmışsın zaten var lütfen bilgilenip gelin!Neyi yanlis soyledim ??
@Zangow cevap bekliyorum birsey soyledin acilkla simdi!
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen cok yanlis okumussun isteriz diye ben yazmadimKardeşim quartz isteriz yazmışsın zaten var lütfen bilgilenip gelin!
İşte böyleler yüzünden forum diye bir şey kalmıyor anca boş geyik amacın yorum kasmaksa git sohbet yeri var herkes kasıyor sana kasma diyen yok ama burası uygun yer değil yanlış yeri seçmişsin!!!
Nerden buldun sorması ayıp?Sen cok yanlis okumussun isteriz diye ben yazmadimztn bende 0.8.0 var oynuyorum
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bulurumNerden buldun sorması ayıp?