Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden insanlar yaptıkları yapıtın bir kopyasının sende olmasını istesinler ? Sana nasıl güvenebilirler ?
Kendi Localhost'larında rahat rahat istediği kadar Ram vererek kasmadan oynamak varken, neden seninki ?
Neden insanlar yaptıkları yapıtın bir kopyasının sende olmasını istesinler ? Sana nasıl güvenebilirler ?
Kendi Localhost'larında rahat rahat istediği kadar Ram vererek kasmadan oynamak varken, neden seninki ?
Farkettiysen burda isteyenler diyorum
2. si ise herkesin sw kıralama gıbı bı ımkanı olamıyabiliyor ve elımde kalan bir sunucudur
güven konusunda ise yazdım orda kör değilsen anlarsın zaten begendıgımı alırım dıye belirttim Kurallarda 1.
3. sü ise sen neden bu forumda her seye mandanoz oluyorsun rutbemı kasıyorsun?
Her geçen gün forumun kötüleşmesini seyrediyoruz, bizim yorumlarımızla forum yendiden toparlanıyor gibi.
Forumda okadar gereksiz konu gördüm bukadar gereksiz ve saçma bir konu görmedim.
Builder olan arkadaşlar kendi bilgisayarlarına kurabilirler makinasını, sana güvenmelerine gerek yok ki neden sende bir kopyası olsun ?
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.