1.10 RolePlay oyunları iceren bir sunucu acsam kaç kişi gelir ?

1.10 rpg oyunları iceren bir sunucu acsam gelirmisin ?

• Kullanılan toplam oy
    6

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bir sunucu acmaya karar verdim icerisinde bahsettiğim gibi roleplay oyunları olucak.Salak abilerin 20 30 tl verip actığı gibi bir sunucu olmuyacak.
Kendisine ait mysql iceren bir web sitesi olucak vds kullanıcağım. ( her neyse bunlar önemli değil zaten )

Sunucu hub olucak ama hub sistemi şuana kadarki gördüğünüzden cok farklı olucak.
Cakma lobi oyun lobisi olmuyacak. Sadice oyun secme bölümü olucak.
Oyunlarda kendinize ait hesaplar acmanız gerekecek ilk başta oyuna login yapmıyacaksınız.
Kendi skininizi kullanamayacaksınız oyun ici skinleri kullanacaksınız.
Her oyunun kendine ait karakter yapma bölümü olucaktır.
Her oyunun kendine ait bir lobi menüsü olucaktır.
Her oyunun kendine ait bir oda kurma sistemi oda lobisi olucaktır. ( odaları siz kendiniz oluşturucaksınız tabi bazı oyunlarda gecerli olucaktır )
Oyunlar da vip bilmemnesi olmuyacaktır kendi nakit para birimi olucaktır. ( tabi bazı oyunlar icin gecerli bazı oyunlara hatta para vererek katılabileceksiniz. )

Yapıcağım oyunlar.

Gladyatör
1. rütbeden başlayan bir karakter oluşturucaksınız.
2. arenalar olucaktır arenalarda istediğiniz silahı kullanabileceksiniz. ( tabi bu silahlar size ait olucaktır )
3. becerilerinizi geliştirebiliceksiniz.
4. kendiniz arena oluşturabileceksiniz. ( istediğiniz kişiyi atabiliceksiniz arena haritasını ayarlayabileceksiniz )
5. mızrak,balta,kılıç,balyoz ve zırh kullanabileceksiniz. ( Zırhları sadice şampiyonlar kullanabilir şampiyon olmak icin yıllık sunucumuzun kendi düzenleyeceği yarışmalara katılmalısınız veya oyuna para yatırmalısınız )

Slenderman
1. bu oyunda sürekli kullanacağınız bir karakter oluşturamazsınız kendi minecraft cildinizi kullanabilirsiniz.
2. her korku bölgesinde türüne göre kağıtlar vardır bazılarında 8 bazılarında 10.
3. oyun kişi sayısı sınırı 4 kişidir.
4. kendi odanızı oluşturabilirsiniz ama kişi sayısı ayarlanmaz odadan birilerini atabilirsiniz haritayı değiştirebilirsiniz.
5. bu oyunda herhangi bir nakit vb. yoktur ama oyunu oynayabilmek icin 5tl ödemeniz gerekecektir.

Aklımda yapacağım bircok oyun var ama calınmasından korkuyorum.
Konuyu nereye acacağımı bulamadım adminler taşırsa sevinirim.
Şuanda java öğreniyorum okullar acılıncaya kadar öğrenirim.
Biraz hayaller hayatlar gibi oldu ama inşallah başaracağım.
Oylama yaparsanız sevirim.

1.10 rpg oyunları iceren bir sunucu acsam gelirmisin ?

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İyi de bunların RP ile ne alakası var bro. Şu kelimeyi her yerde kullanmayın. HUB sunucu diyorsun sonra da "RolePlay" oyunları diyorsun. Nasıl karıştıracaksın anlamadım?
hub icerisinde role play oyunları olucak bir tanesinde gladyatör oluyorsun bir tanesindede slenderman oyununu taklit ediyorsun

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Why so edgy?

Birde sunucu RPG mi yoksa Hub mu?
Başlık RPG diyor konu Hub diyor.
Türkiye'nin %85'i cahil ve %90'ıda bunu kabullenmek istemiyor. Ayrıca yaşı 7-12'yi geçmeyenler gelip artistlik taslıyorlar ığaa biz çok büyüğüz senin ananı bacını serseri style yow yow bugün oyunda başıma geldi oyunda gelip beni öldürmüş noldu kaç yaşındasın ama öldüremiyon beni diyor. İnternette minecraft oynayanları görüyorum bebeleri sinirim bozuluyor. Bugün ayrı bi sinirlendim. Psikolojim bozuk delirdim galiba manyak olabilirim. Aldırış etmeyin bana

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Türkiye'nin %85'i cahil ve %90'ıda bunu kabullenmek istemiyor. Ayrıca yaşı 7-12'yi geçmeyenler gelip artistlik taslıyorlar ığaa biz çok büyüğüz senin ananı bacını serseri style yow yow bugün oyunda başıma geldi oyunda gelip beni öldürmüş noldu kaç yaşındasın ama öldüremiyon beni diyor. İnternette minecraft oynayanları görüyorum bebeleri sinirim bozuluyor. Bugün ayrı bi sinirlendim. Psikolojim bozuk delirdim galiba manyak olabilirim. Aldırış etmeyin bana
Dünya'nın her tarafında var bu sorun. Ben genelde yabancı serverlarda oynarım ve kanser tipi olan Fransız ve Pollandalı 12 yaşında çocuklarla uğraşmak zorunda kalıyorum. Ama aldırış etmiyorum çünkü günün sonunda "Sen bir bilmem nesin" diye bağırıp annesinden diline sabun sürülen ben olmuyorum. Bu yüzden eğlenmene bak gerekirse mute at.

poine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yanlis anlattim kb bakmayin hub u unutun sadece bir sunucunun icerisinde 5 6 tane rp oyun olacak