Yardım 1.12.2 dünyasını 1.8.8 sunucusuna sorunsuz aktarma mümkün mü?

BlackKpoT

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.12.2
ASkyBlock mapini 1.8 sunucusuna taşımak istiyorum. Kendi locahost'umda denedim ama chestteki eşyalar gitti onun haricinde bir sorun yok bloklar duruyor. Chestlerdeki eşyalarında kalmasını istiyorum. Aslında //copy allchest tarzı bir şey siz anlamışsınızdır. Öyle bir komut var ise kopyalaıp 1.8 e geçip paste yapabilirim. Ya da tüm dünyayı kopyalamak...​

KardasLand

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
8
Biraz araştırdım, teknik olarak imkansız. Sonuçta 1.12.2'in eşyalarını, bloklarını 1.8'e nasıl geçireceksin? Ya da böyle bir şeyi sorunsuz başarabildin mi? Çevirebilsen de hiçbir şekilde destek verilmiyor. SpigotMC'de ve ya herhangi bir yerde bunu başarabilmiş çok fazla konu görmedim, yani biraz zor.

BlackKpoT

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırdım, teknik olarak imkansız. Sonuçta 1.12.2'in eşyalarını, bloklarını 1.8'e nasıl geçireceksin? Ya da böyle bir şeyi sorunsuz başarabildin mi? Çevirebilsen de hiçbir şekilde destek verilmiyor. SpigotMC'de ve ya herhangi bir yerde bunu başarabilmiş çok fazla konu görmedim, yani biraz zor.
Farkındayım ama ViaVersion ile bu mümkün mesela 1.8 sunucusu için 1.12.2 ye kadar bütün sürümleri girişe açıyor.​