Onaylı Tanıtım 1.12 sürümü nasıl kapatılır

Electus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8
1.12 ile giremicekler server a viaversion plugininin son verisonu var bende ama 1.12 giriyor onu nasıl engellicem

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Sadece 1.12 ile mi girmemeleri gerekiyor? 1.13-1.14 falan serbest mi?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
O halde aşağıdaki linkten ViaVersion pluginini indirdikten sonra eklentinin config.yml dosyası içerisinde söylediğim değişiklikleri yapmanız gerekecek. (ViaVersion var demişsin ama yinede linkini bırakıyorum)

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yapman gerekenler;
Config.yml dosyası içerisinde 18. satırda yer alan "block-protocols: []" kısmında parantezler içerisine oyuncuların girmesini istemediğin sürümlerin protokol numarasını yazman gerekiyor. Minecraft sürümlerinin protokol numaralarını görmek için
tıklayabilirsin. Ben kolaylık olması için aşağıya 1.12 sürümünün engellenmiş olduğu config satırını hazır olarak koyacağım.

block-protocols: [335]

Bu satır sayesinde sadece 1.12 için olan girişleri engellersin. Aşağıdaki ise 1.12 - 1.12.1 - 1.12.2 sürümlerinin girişini engelleyecektir.

block-protocols: [335,338,340]

Kısaca girmesini istemediğin sürümlerin protokol numarasını böyle sıralayabilirsin.

Electus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O halde aşağıdaki linkten ViaVersion pluginini indirdikten sonra eklentinin config.yml dosyası içerisinde söylediğim değişiklikleri yapmanız gerekecek. (ViaVersion var demişsin ama yinede linkini bırakıyorum)

Link:

Yapman gerekenler;
Config.yml dosyası içerisinde 18. satırda yer alan "block-protocols: []" kısmında parantezler içerisine oyuncuların girmesini istemediğin sürümlerin protokol numarasını yazman gerekiyor. Minecraft sürümlerinin protokol numaralarını görmek için
tıklayabilirsin. Ben kolaylık olması için aşağıya 1.12 sürümünün engellenmiş olduğu config satırını hazır olarak koyacağım.

block-protocols: [335]

Bu satır sayesinde sadece 1.12 için olan girişleri engellersin. Aşağıdaki ise 1.12 - 1.12.1 - 1.12.2 sürümlerinin girişini engelleyecektir.

block-protocols: [335,338,340]

Kısaca girmesini istemediğin sürümlerin protokol numarasını böyle sıralayabilirsin.
seni bu işi biliyosun konu kilit

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Şu an çok merak ettim neden sadece 1.12 girişlerini kapatmak istediniz? Bug falan mı var?