[1.15.2] mc.gamer.com.tr | Uzayblock [Uzayblock Eklentisi/Mars/Venüs/Boss/Rapor/Unvanlar/Özel Madenler/Uzaylı Saldırıları]

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Bildiğim skyblock yerine
Adamlar skyblock u nerdeyse başka bir renk katmış. Hiçbir sunucu bunu deneyip başardığını sanmıyorum.

Sunucunuzda başarılar dilerim!

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83
Beta-Tester olarak girdiğimde (hatalar doluyken) bile çok güzel gelmişti gözüme.

CraftStrest

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Başka sunucularda kullanılan sistemlerde var ama klasik bir sunucu da sayılmaz 1.14 sürümünde olduğunuz için sizi tebrik ederim sonunda 1.14 e geçmeye başladık tüm Türkiye olarak başarılar dilerim tekrardan

mvh004

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Her yönüyle yenilikçi bir sunucu. Skyblock sunucuları hiç hoşuma gitmese de "Uzayblock" gerçekten sarıyor. Betadan çıkınca kat kat güzel olacağından eminim. Başarılar.:stonks:

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Aslında sunucunun bir geleceği vardı hatta uğraşılsaydı başarıya ulaşılabilirdi. Ama yanlış yetkili seçimleriyle, öneri ve istekleri dikkate almamalarıyla ve bug raporlarına dikkat etmediklerinden dolayı sunucu şuanda sadece var. Skyblock sevmememe rağmen bu sunucu hoşuma gitmişti ve oynuyordum fakat yukarıda bahsettiğim şeylerden sonra gerçekten soğudum. Bugün girip raporladığım bug düzelmiş mi diye baktım fakat aradan neredeyse 1 hafta geçmesine rağmen bug hala duruyor. Sunucu bu durumdayken oynayamam, umarım kendinizi düzeltebilirsiniz.