3 veya 4 gün sonra 1.16.4 geçiyoruz.Neden son sürüm olan 1.16.4 yerine 1.16.3?
Yorumun için çok teşekkür ediyorum. Yeni sistemler yakında ekleniyor.Sunucuya cidden emek veriliyor.Her geçen gün farklı bir şey ekleniyor ve bizim fikirlerimizi de alıyor.Şahsen ben bu sunucunun hakettiği değeri alamadığına inanıyorum.hiçbir zaman kâr elde etmeden sadece bizim emeklerimiz gitmesin diye bu sunucuyu ayakta tutmaya çalışıyor.Kendisine başarılar diliyorum.
Sunucumuza gelip tekrar yorum yapabilirsiniz!Server güzelde sistemler çok az geldi timber ve meteor birazcık az gibime geldi kendinize özel sistem yaptırsanız bence güzel olabilir.
Sunucuya öğlen saat 15.00 sularında bir exploit saldırısı yapıldı. O yüzden sunucu yeni gelecek eklentilerin de dolayısıyla 20.00a kadar kapalı kapacak fakat 20.00da tekrardan açılacaktır. Yaşattığımız durumdan ötürü özür dileriz.sunucunun yeterince güzel bir survival olduğunu dile getirmek yersiz olmaz. arada bir lag problemleri oluyor ama ben gececi olduğum için sorun çıkmadı. market fiyatlarının biraz makul olduğunu düşünüyorum. bu işi kolaylaştırır ve çabucak yükselip sıkılmaya sebep olabilir. şuanda da sunucuya erişemiyorum şu bakımı çabucak halledin lütfen çiftliğim beni bekler