[ 1.16.4 ] SymrnaCraft | Yeni Açıldık | Kanlı Ay/22 Rütbe/Çanta/Baskın/Fetih ve Dahası | Aramıza Sende Katıl!

stak3

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
oyna.smyrnacraft.net | trsurvival.mc.Bu da neüy!? | mc.smyrnacraft.net
Oyun Sürümü
1.16.4
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
Survival
sunucu-tanitim.jpg

-= Oyun İçi Görüntüler =-

-= Sunucu Tanıtımı =-

1.16.4 Sürümünde açılan ve gelecek güncellemelerde de altyapı imkan sağladıkça sürekli son sürümde oynayacağınız bir sunucu olan SmyrnaCraft'ta sende aramızda ol!
Extended Türk Survival sunucumuzun kalitesini şüphe duymadan beğeneceğinize gönülden inanıyorum...
Peki, Sunucumuzda neler mevcut? onlara gelelim...

-= Rütbeler =-
Yabancı
Köylü
Deneyimli
Kaşif
Madenci
Uzman
Uyumsuz
Haydut
Asker
Savşçı
Soylu
Asil
Onurlu
Şovalye
Baron
Valkür
Ares
Senatör
Elçi
Kahraman
Aesir
Titan

-= Yönetim Kadromuz =-

Kod:
Üst Yönetim : KutayKeskin, Eylülİpek
Admin : Onlygs
Moderatör : Tombul_Gecko
Developer: ChrisTR ( alım mevcut )

Not: Yönetim alımlarımız her daim açıktır.

-= Sistemlerimizin Açıklamaları =-
Kod:
Kanlı Ay Sistemi
Rastgele bir gece kanlı ay seçilir ve bu gecede normal yaratıklardan 2/3 hatta 6/7 kat güçlü yartıklar doğar. Bu yaratıklardan özel itemler düşer.

Rank Sistemi:
Default dahil, 22 Adet rütbeye sahip olan sunucumuzda gelişmek o kadar basit değil.
Chunk sınırlandırmaları ve kişi başı mob sınırlandırmalarının getirdiği zorlukla beraber,
rütbe atladıkça açılan sınırlandırılmış oyun özelliklerinin kullanıma açılması ve
farklı diyarlara ettiğiniz yolculuklardan edindiğiniz eşyalar ile rütbe atlamayı sağlayacaksınız.

Banka Sistemi:
Paranız güvende mi? Kesinlikle değil.
Ettiğiniz yolculuklar, ışınlanmalar ve ölmeniz paranızın kesilmesi anlamına gelir.
Paranızı bankada tutmanız önemlidir.

Özel Craftlar:
Sunucu içerisinde oyunda olmayan itemleri craft edebilir ve craftı olmayan itemleri de craft edebilirsiniz.
    Örneğin; Eyer ve Altın Elma

Serüven :
Oyuna ilk başladığınızda random teleport olduğunuz bir diyara konumlanmayın.
Koorinat olarak, 100k x -100k olan bir alanda yaşıyor olduğunuzdan uzak diyarlara konumlanmayı tercih edebilirsiniz.
Raid veya Kuşatma yemeniz olası.

Web Sitemiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SmyrnaCraft [Build #8]
```
2021 Etkinliğinde Kısa Bir Süreliğine;
* %30 daha az hasar veren Bosslar
* %10 Daha fazla item çıkma şansı ^^
* %50 İhtimal ile gece doğan Kanlı Ay!
* 2021 NPCleri ve Hediyeleri
* Her kullanıcıya getirdiği arkadaşı başına 3K Kip ve 5 Premium Kip Hediye ^^

Ee ne bekliyorsun? Smyrna nın gizli macerasında 2021 etkinliklerine katılacak mısın ? Etkinlik Tarihi : 25.12.2020 'den 01.01.2021 'a Kadar!
```

minecraft survival server
minecraft survival sunucusu
minecraft survival
survival sunucusu
survival server
türk survival sunucusu
türk survival server
türk survival

Son düzenleme:

stak3

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adminler sırf beğenmedim diye ban atıyorlar yazık market niye açılmıyor diyorsun sanane diyorlar eyvallah para nasıl kazancaz diyoruz kazanma diyorlar ona da eyvallah neden sunucu yeni açıldığı halde çok hata var diyoruz sıradan bir oyuncu tabi yeni açılan sunucuda son rütbeye ulaşan biri kendisi oynamıycaksan kes sesini sunucuyu kötüleme diyor oyununa bak dediğim için ban atıyorlar aa pardon önce mute 4 saat sonra o küfrü alırım diye ban atıyorlar oynamanıza değicek bir şey yok Kitler VİPLER Koruma 9 'a sahip bilginiz olsun zaman kaybetmeyin
Haksız ban yediğini düşünüyorsan sitemizden talep açabilirsiniz fakat forum siteleri bu konuları tartışmak için var buyrun oturup tartışalım, tartışmaya açığız.
1- Kimse sana beğenmedin diye ban atmıyor aşağıladığın için banlanırsın.
2- Hiçbir oyuncuya market açılmıyor diye sanane demedik ki oyunda marketimiz bile yok. Sadece pazar mevcuttur
3- Para kazanma yöntemi farmdır, sanane kazanma gibi kelimeleri söyleyen kişiyi bana destek talebinden bildirin.
4- Mute kurallarımızı gözden geçirin.
5- P9 setimiz yok vip kitlerimiz discorddaki ile aynıdır. Oyundki yazılı vip kitleri eski sunucumuza aittir.

Halley0

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımınızı çok beğendim
Sistemleri acilen geliştirmeniz lazım
Sitenize girmeye çalıştım ancak açık değildi
Müsait olduğum bir gün ziyaret edip oynayacağım
Başarılar...

stak3

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımınızı çok beğendim
Sistemleri acilen geliştirmeniz lazım
Sitenize girmeye çalıştım ancak açık değildi
Müsait olduğum bir gün ziyaret edip oynayacağım
Başarılar...
Konu tasarımı değişecek hocam, sistemleri de geliştirmeye devam ediyoruz.
Lazrail#9985 DC Ekleyin
Canım Sıkılıyo Teq Basıma :p
discordumuza gelip insanlarla tanışabilirsiniz.