[1.16.5]PLAY.UNİVEMC.XYZ | [Klan Sistemi/Çeşitli Eventler/ Özel Sohbet İçerikleri / Asansör Sistemi...]

Wustend

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Artık uzatmamalısın forumdak insanları yanlış mesajlarla kandırman çok yanlış
Bana Sadece Hile Diyerek İftiralarda Bulunursunuz Ama Ram Daha 6GB 1.16.5 Server Açıyorsunuz Herkesin Fps i Yerlerde Bu İnsanların Bilgisayarı ile İlgili Değil Sunucuda Gereksiz Eklentilerden Dolayı , Eğer o Eklentiler Kalkarsa Sunucu Çökecek Bunu Hepiniz Çok İyi Biliyorsunuz Daha Fazla Sen Uzatma İstersen :)

DizzyOnline

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sana hile diyorum çünkü hilesin ve kanıtları var hatta birsürü sunucudan banlandın herkes yalan söylüyor sadece sen mi doğru söylüyorsun. şu an belki durumu olmayan ama server açmak isteyen insanların kalbini kırdın hevesini kaçırdın büyük sunucularda böyle başladı insanlar son sürüm oynuyor ve sunucu 7 aydır açıktı yeni başladı 75TL ödeniyor Türkiyede az bir para değil ve son sürüm olduğu için bir zahmet lag olması lazım yakında kazanılan paralarla Daha yüksek bir makinaya geçeceğiz 1.17 sürümüne geçebiliriz eğer toxiclik yapmayacaksanız lag olmayan fps düşüşü olmayan bir sunucuya sizi de bekleriz ve sunucuyu beğenmediyseniz tehditler etmenize gerek yok :=)

Wustend

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle sana hile diyorum çünkü hilesin ve kanıtları var hatta birsürü sunucudan banlandın herkes yalan söylüyor sadece sen mi doğru söylüyorsun. şu an belki durumu olmayan ama server açmak isteyen insanların kalbini kırdın hevesini kaçırdın büyük sunucularda böyle başladı insanlar son sürüm oynuyor ve sunucu 7 aydır açıktı yeni başladı 75TL ödeniyor Türkiyede az bir para değil ve son sürüm olduğu için bir zahmet lag olması lazım yakında kazanılan paralarla Daha yüksek bir makinaya geçeceğiz 1.17 sürümüne geçebiliriz eğer toxiclik yapmayacaksanız lag olmayan fps düşüşü olmayan bir sunucuya sizi de bekleriz ve sunucuyu beğenmediyseniz tehditler etmenize gerek yok :=)
Ben Sunuculara Girdiğimde Direkt Olarak Ekran Açabileceğimi Ve Logları mı Göstereceğimi Açık Bir Şekilde Beyan Ediyorum. Sadece Hile Yazan Bir Ekran Görüntüsü İle Benim Hile Kullandığıma Dair Net Bir Kanıta Sahip Olamazsın. :)

Gladusy

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Selamlar öncelike,

1-Çalıntı scriptler , Kalitesiz yetkililer V.B özellikleri ile ÇÖP bir sunucu

2- Kurucu habire para istemekle birlikte Allaha,Dine,Ailevi Değer gibi Önemli değerlerimize Küfür ediyor

3- Eğer yetkili olursanız oynama hakkınız yok

4- Diğer sunuculardaki arkadaşlarını çek yoksa banlarım gibi tehtidler ile arkadaşlarınızı çekmeniz zorlanıyor

5- Sunucuda P2W Sistemi diz boyudur Sunucuda eğer para verirseniz "Kurucunun arkadaşı" Oluyorsunuz

6- Hile açan adminler , rehberler vardır

DizzyOnline

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yukarıda dediklerimi unutun ve şunları dinleyin

1 - Diğer sunucudaki kuruculardan yardım alıp alıntı scriptleri kullanıyor

2- Ben ve arkadaşıma sürekli vip al item veriyim gibi sözler kullanıp ben ateistim diyip allaha şehide sövüyor

3- Yetkili oldum ve scriptleri bana yaptırmaya çalıştı üye çek yayıncılara yaz üye gelsin dedi ve oyun oynattırmadı

4- Arkadaşlarını çağır yoksa banlarım gibi tehditler aldım yetkili olduğum zaman yetkini alacağım gibi sözler duydum

5- Para ödediğiniz zaman herşeyiniz oluyor başta arkadaşım vip almıştı bize birsürü item veriyordu istediğimizi yapıyordu sunucuya boost bastığımız için world edit ile evimizi yapmıştı kurucu arkadaşı olmuştuk fakat başka insanlarda para yatırdğını

6- Sunucuda hile açan admin yok fakat rehberler diz boyu hatta üstüne üstlük beni oyuncu yaptıktan sonra yeni rehberler aldı bu rehberler allah şehit küfür ediyor tpa tuzakları yapıyor kullandıktan sonra banlıyor banladığı yetkililerin itemlerini oyunculara dağıtıyor

DizzyOnline

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kurucu üye için herşeyi yapıyor en başından beri emek oynadığım hile açmadığım sunucuda NESTERASES denen oyunucunun klan çekicem demesiyle üye kazanmak için beni ve arkadaşımı banladı hile olduklarını bildiği halde

DizzyOnline

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekranımda wurst yazıyor diye yasaklandım ve Wustend isimli oyuncunun ekran aç denmesinden 30 dakika sonra ekran açması ve 30 dakika içerisinde oyundan çıkıp girmesi sonrasında ekran açtı ve ekranda wurst .fabric gibi yazıların olması geri dönüşüm kutusunun silinmesi geçmişin 1 ay silinmesi şüpheli değilmiş gibi bana küfür edildi ve beni banladı hile olan oyunculara hiçbirşey denilmedi üstüne itemlerim alındı