Altın 1.21.11 Tabanlı Metin 2 Tarzı MMORPG SURVIVAL +300 Adet Özel Büyü TL ÖDÜLLÜ TURNUVALAR | gmr.mc4fun.net

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
bir şey sorabilirmiyim sunucudaki şifre şifre olmadan hereket edemiyorum ve chet kısmına birşeyler yazamıyorum
söylerseniz sevinirim:)
oyuna girerken /register xxx xxx yazarak kayıt olmanız gerekli

xxx yazan yere herhangi bir siteye kayıt olur gibi sifre koymanız gerekli 2 kere yazınca giriş yapabilirsiniz

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Sunucuda uzun süre oynadım. 100 saatten fazla hem de. Düşüncelerimi açıklamak için birkaç paragraftan fazlası lazım ama kısaca bu sunucuda niye oynamamanız gerektiğini söylemeliyim. Sunucuda sistemler gayet iyi ama hiçbiri düzeltilmedi veya umursanmıyor. Bir şekilde yapacağınız her şey tadınızı kaçıracak türden bozuk. Zindan netherrite p4 + turtle master + vb ekipmanlar ile hayatta kalamazsınız. Balıkçılık skillini 44 küsür yılda tamamlayabiliyordunuz. Artık 8 yıl. Özel ench denilen şeylere herhangi bir erişme yolunuz yok çünkü gerekli itemi bulmanız için rütbe atlamanız gerekecek ki en az 4 hafta. 4 hafta sonunda itemin çıktığı zindanda mobları öldürmeniz gerekiyor. Kısaca ilk zindanda bile hayatta kalamazken ikincisini düşünmeyin bile. Farm yaparsınız temizleyerek max 10k elde edersiniz. Ama slime spawnere sahip biri sizin bu süre içersinde kazandığınız paranın 200-300 mislini kasar. Tüccarlar bozuk çoğu çalışmıyor. Sunucu yeni açıldığında herkes ende gidip shulker toplamış ve end daha sonra kapanmış. Kısaca sadece belirli bir kesimde olmaması gereken itemden var. İtem duping yapılmış izlerini görebiliyoruz. Redstone clock için satın alınmış plugin yetersiz daha ilk yaptığım clock bozulmadı. Ekonomi dönmüyor çünkü çoğu oyuncunun üretemediği şeyler bir takım insanların elinden geçiyor. Mesela tek yiyen bosslardan düşen itemler. Nereye bakarsanız bakın bir hata bir kırıklık bu söylediklerim yetemez bile. Oyuncularla ilgili hiçbir şey söylemedim bile ama kısaca aşırı kutuplaşmış oyuncular ve yetkililer var. Yetkililerin çoğu belirli yöneticiden sakladıkları ve çok az kişinin bildiği bugları kullanıyor. Oyuncular arası farklar devasa boyutlarda. Birisi 5k'ya iş yaparken diğeri ah'a kimsenin nasıl elde edildiğini bilmediği itemi koymuş 1m'e. Bu sunucuya bakınca beterin beteri vardır lafı aklıma geliyor. Artık daha kötüsünün de olabileceğine inanıyorum.
Geri dönüş sagladığınız için teşekkürler
Sunucuda düzeltimeyen veya umursanmayan şeyleri yazar mısınız rica etsem buradan düzeltelim?
Zindanda bossların tek atma olayı tamamen çözüldü + olarak zindan ilk başdaki mobalr hariç tek başınıza girip bir şeyler kesebileceginiz üzerine tasarlanmadı birden fazla kişiyle girip bir şeyler yapabilirsiniz
Balıkcılık skillinin size hiçbir yararı olmayacagı için devre dışı bırakılmak yerine gelen exp 0.1 olarak ayarlandı
Özel Enchlere erişiminiz var bu konuda bilginiz yoksa destek alabilirsiniz ticket üzerinden.
Birince zindan ile 2. zindan arasındaki tek fark bossların skilleri ve hpleri damage farkı yok ( en sondaki bosslar hariç )
Sunucuda otomatik sistemler kurup günde yüzlerce m kasabileceginiz bir sistem üzerine kurulu değil
Slime spawnerinin fiyati 45tl 1 adet slime spawneri size gün içerisinde max 200k para bırakır ortalama bir farm kurarak zaten bu rakama ulaşabilirsiniz günlük iyi bir süre online kalarak
Tüccarlar devre dışıdır sunucumuzda kullanılmıyor.
End hiçbir zaman açılmadı zindanda veyahut 250 adet taş kazarak kazandığınız jeton ile köylüden takaslayabilirsiniz.
Bir kesimde olmaması gereken itemler var dediğiniz klanında +10 oyuncu olup en az 6 7 sinin en üst vipe sahip olduğu ve günde +12 saaten fazla oynadığını kaçırıyorsunuz.
Dupe yapıldığını söylüyorsanız kanıtlamanızı istiyorum yoksa yazdığın şeyin mantıklı hiçbir açıklaması yok
Sunucuda Redtstoneclockun kurulma sebebi redstone sistemlerinizi bozmak değil sunucuya zarar verecek redstone sistemlerini bozmak.
Sunucu açılalı 1 ay bile olmadı daha sunucu bu kadar kolay bir sunucu değil daha önce oynadığınız kıçı kırık sunucular gibi 3 5 günde en iyi yerlere gelebileceginiz bir sunucu değil emek vererek para kasabilen birçok insan var.
Tek yiyen bosslar fixlendi eğer hala bu sorun devam ediyorsa ticket açıp bizlere bildirebilirsin.
Aşırı kutuplaşmış oyuncular ve yetkililer yok insanlar gayet birbiriyle iletişim şekilde siz insanlarla iletişim kurmaktan kaçarsanız kuramazsınız biz neredeyse her gece 10 15 20 kişi discordda muhabbet ediyoruz.

Oyundaki arazine baktığımda 2 3 adet spawnerin var ve 2 katlı bir tarlan var bunun dışında 100 saat içerisinde herhangi bir şey yapmamış gibi görünüyorsun sana diyecegim fazla bir şey yok umarım oynamaya değer bir sunucu bulursun da oynarsın iyi günler dilerim.

SkeletonGamer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bun sunucu baya iyi hemen oynamaya başlarsınız ve yetkililer ve tüm oyuncular çok cömert

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Yalansa yalan de :D Sunucuda bazı noktalarda parayı veren düdüğü çalyor. Geçen enuabi diye biri bir sürü para kasası almış sunucuda daha yeniyken 10m parası oldu. Ben de farm yapıp işçilik yaptım 4m :D Aynı şekil slime da öyle
hayatın her yerinde böyle degil mi?