Altın 1.21.11 Tabanlı Metin 2 Tarzı MMORPG SURVIVAL +300 Adet Özel Büyü TL ÖDÜLLÜ TURNUVALAR | gmr.mc4fun.net

faqe

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
öncelikle sunucuda saatlerce oynadım ve bu kararları verdim . sunucu %90 p2w paranız yoksa çok uzun sürmeden sıkılacaksınız . yönetim kadrosu ile ilgili sadece 1 kere başıma geldi olayları daha anlamadan kanıt yokken adam beni şikayet edince mute yedim ama açıklayamadım . kısaca oyun survivalden çok uzak :)
şahsi fikrim

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
öncelikle sunucuda saatlerce oynadım ve bu kararları verdim . sunucu %90 p2w paranız yoksa çok uzun sürmeden sıkılacaksınız . yönetim kadrosu ile ilgili sadece 1 kere başıma geldi olayları daha anlamadan kanıt yokken adam beni şikayet edince mute yedim ama açıklayamadım . kısaca oyun survivalden çok uzak :)
şahsi fikrim
Katılıyorum

ibliskizi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu Sunucu da Eger Ciddi bir şekilde oynarsanız Bir sınırsız kayıt programına ihtiyacınız vardır aksi taktirde kendinizi savunamaz ve banlanabilirsin banınız kaldıralamaz yapacagınız hic bir şey olmaz
videou ve resimli kanıtlarıonı atım
1632164891320.png
1632164822740.png

ibliskizi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sıra ikinci Konu dayız GÖRSELDE ZİNDANLAR DA GELİŞEBİLİR OYNANABİLİR DİYE GÖSTERİLMİŞ ANCAK DURUM ONU GÖSTERMİYOR HATA ZİNDAN DİYE BİRŞEY YOK DİYE BİLİRİM GİBİ 1 TANE VAR HİC BİR İŞE YARAMAZ ORDA ALINCAGIN İTEMLERİ HİC BİR YERDE KULLANAMZSINIZ GÖRSEL GÜNCELLERSİNİZ İNSANLARA DAHA DOGRU OYUN KEYFİ SUNARSINIZ ZİNDAN İCİN GELDİM HEVESİM KACTI DİYEBİLİRİM.

Ekli dosyalar

• ELEŞTİRİ.png
    ELEŞTİRİ.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 158

Ponimash

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık konuşmak gerekirse sunucunuzda ki sistemler çok biliniyor, Map güzel sistemler idare edebilir derecede. Sistemlerin geliştirilmesi ve Iron spawner çok dikkatimi çekti, sunucunuz acaba survival değil faction olabilir mi?