Altın 1.21.11 Tabanlı Metin 2 Tarzı MMORPG SURVIVAL +300 Adet Özel Büyü TL ÖDÜLLÜ TURNUVALAR | gmr.mc4fun.net

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Merhaba sunucumuzda sürekli reklam yapılıyor. Spoiler koydum ilgili kullanıcıyı uyarır mısınız?
Bu da yeni moda oldu sunucumda aktif olarak oynamayan kişiler başka sunucularda benim sunucumun reklamını yapıyor böyle bir talebim olmamasına ve buna karşı olmama rağmen kendisini sunucudan sınırsız uzaklaştırırsanız sevinirim. Amaçları insanları birbirlerine düşürmek

LaudresOrg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Altın elma huni üretimi olması zaten piyasayı öldürüyor insanlar çok kısa süre içerisinde gelişip oyunun belirli bir süreden sonra amacı kalmıyor.
Sp'yi zor yapma sebebimiz insanların hile ile spawnerlara sahip olup 7 8 saate 15 20 spawner ile oyunu bitirmesini önlemek bir nebze olsun zorlamak
Pazar piyasasınının 0 olduğu konusunda bir şey diyemem /ah 'da 3 sayfa item var
Sunucu sürekli kapanmıyor Sunucu ortalama 8 ile 12 saat arasında bir süre geçine kapatılıp açılması lazım her gece 2 3 arasında 5 10 dakikalık ufak bakımlar yapılıyor 2 Gün önce saldırı yedik onunla ilgili sunucu gün içinde 3 4 kere kapatılması lazımdı fakat onu da büyük bir oranda önledik.
Sunucudan atıyor kısmını kabul etmiyorum 23 günde 1 oyuncu bile sunucudan atıyor diye bir şikayetle bize yazmadı eğer minecraft clienti hariç bir client ile oynuyorsanız sunucudan atması doğal bu arada.
Vip almadan çok zor ise neden sunucuda aktif +100 oyuncu var ve sunucuda toplam 7 tane vip var ? Sunucuda en yüksek levelde 10 insanın sadece 1 tanesi VIP gerisi oyuncu :)
saldırımı yediniz oysaki adamlarınızdan bazıları dc sunucuma gelip play.mc4fun.com en iyi sw diyip spam atmışlar
bizim yetkililerde ben dahil okuldaydık görmemişim gerçekten emek hırsızlığı bir sunucu gelip sunucuma vurup çıkmışlar çok garip sunucuyada bir şey olmamış anlamıyorum almanya lokasyonlu vds e ddos atsan ne olacakki? ping artmış görmedim 1k ping olmuş oyuncular panelden baktığıdma tps 20ydi oyuncular şikayet etti bu durumu bende inanmadım çünkü panelden 20tps ping 1k olması çok garip bi durum oyuna girdim ve paneldende gördüm adam diyorki sunucuya vuruyorum çok garip bir sunucusunuz anlamıyorum şimdi burda sistem özelliklerini karşılaştırsak siz düşük kalıcaksınız ayrıca 2 arkadaşımı yetkilileriniz veya siz bilmiyorum canım sıkıldı die banlamışlar hah bide kaliteli sunucu olup +100 alıcaksınız burda ss atıp bu oyuncuların kötülenmesini istemiyorum sadece kendinize çeki düzen verin aternostan sunucu açar gibi diğer sunuculara vurmayın söyleyeyim vururkende adam gibi vurun.​
[18:41:17] [Async Chat Thread - #3/INFO]: ⦓Köylü⦔ ElonMusk01 ✎ sw ye vuruyom play.mc4fun.net KATILIN

Son düzenleme:

Epiklava

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu da yeni moda oldu sunucumda aktif olarak oynamayan kişiler başka sunucularda benim sunucumun reklamını yapıyor böyle bir talebim olmamasına ve buna karşı olmama rağmen kendisini sunucudan sınırsız uzaklaştırırsanız sevinirim. Amaçları insanları birbirlerine düşürmek
Doğru diyorsunuz. Bizim sunucuda da böyle yapıyorlar

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
saldırımı yediniz oysaki adamlarınızdan bazıları dc sunucuma gelip play.mc4fun.com en iyi sw diyip spam atmışlar
bizim yetkililerde ben dahil okuldaydık görmemişim gerçekten emek hırsızlığı bir sunucu gelip sunucuma vurup çıkmışlar çok garip sunucuyada bir şey olmamış anlamıyorum almanya lokasyonlu vds e ddos atsan ne olacakki? ping artmış görmedim 1k ping olmuş oyuncular panelden baktığıdma tps 20ydi oyuncular şikayet etti bu durumu bende inanmadım çünkü panelden 20tps ping 1k olması çok garip bi durum oyuna girdim ve paneldende gördüm adam diyorki sunucuya vuruyorum çok garip bir sunucusunuz anlamıyorum şimdi burda sistem özelliklerini karşılaştırsak siz düşük kalıcaksınız ayrıca 2 arkadaşımı yetkilileriniz veya siz bilmiyorum canım sıkıldı die banlamışlar hah bide kaliteli sunucu olup +100 alıcaksınız burda ss atıp bu oyuncuların kötülenmesini istemiyorum sadece kendinize çeki düzen verin aternostan sunucu açar gibi diğer sunuculara vurmayın söyleyeyim vururkende adam gibi vurun.​
[18:41:17] [Async Chat Thread - #3/INFO]: ⦓Köylü⦔ ElonMusk01 ✎ sw ye vuruyom play.mc4fun.net KATILIN
Ne anlatıyon abim sen : d ? ne reklamından ne saldırısından bahsediyon : d?
Birileri sunucumun adını kullanarak reklam yapıyor insanları birbirine düşürmek için
ne sen ne de piyasadaki herhangi bir sunucu en ufak umrumda değil bir kere kendi sunucum hariç bir sunucuya giriş yapmadım

LaudresOrg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ne anlatıyon abim sen : d ? ne reklamından ne saldırısından bahsediyon : d?
Birileri sunucumun adını kullanarak reklam yapıyor insanları birbirine düşürmek için
ne sen ne de piyasadaki herhangi bir sunucu en ufak umrumda değil bir kere kendi sunucum hariç bir sunucuya giriş yapmadım
mc4fun dan geldik diyip adam sunucuya vuruyor ?:D

Barbarosa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Afk balık farmı yaptım ve balık tutuyordum. Mod arkadaş aniden ışınlanıp 8 saatlik emek verdiğim tüm balıkları aldı ve 1 günlük ban attı. Afk balık farmı için bir program kullanmadım ve youtubede bununla ilgili bir sürü video var. Youtubeden bakarak build yaptım ve kullandım. Ama mod arkadaş yasak olduğunu söyledi. Peki yasaksa neden kurallarda yazmıyor? Ben kuralları okuyarak hareket ettim ve sonucunda sorgusuz sual emeklerim gitti.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Afk balık farmı yaptım ve balık tutuyordum. Mod arkadaş aniden ışınlanıp 8 saatlik emek verdiğim tüm balıkları aldı ve 1 günlük ban attı. Afk balık farmı için bir program kullanmadım ve youtubede bununla ilgili bir sürü video var. Youtubeden bakarak build yaptım ve kullandım. Ama mod arkadaş yasak olduğunu söyledi. Peki yasaksa neden kurallarda yazmıyor? Ben kuralları okuyarak hareket ettim ve sonucunda sorgusuz sual emeklerim gitti.
Ticket açarak gerekli bilgi edinebilirsin buradan yardımcı olamam

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetkili aldığı arkadaşlar sorun çözmeye odaklı değiller.
2 adet ustaasistanları var işlerine gelince mute atıyorlar.
Konu şu: Oyunda adam bana evladım dedi ben de gibi kelimelerin yasak olduğunu önceden öğrendiğim için Sqxyle arkadaşa adam bana evladım dedi mute atar mısın dedim o da bana görmedim dedi. Şimdi mouse ile yukarı doğru kaydırsa konuşmayı görecek. Adam 2. kere evladım dedi bu sefer telirli isimli arkadaş ile konuşurken söyledim yine görmediğini destek talebi aç dedi. Discord kullanmadığım ve farklı bir bilgisayarda olduğum için yükleyemezdim. Oyun içerisinden yukarı doğru çıkarsan görürsün dedim. O da inatla destek aç dedi ben de açamayacağımı dc olmadığını söyledim o da dc kur üye ol gibi saçma cümleler söyledi. 2 el hareketi ile görebileceği yazı için beni uğraştaracaktı. Tartıştık en son bana 1 saat mute attılar yetkiliyi oyalamaktan :D
2022-07-17_18.38.31.png
2022-07-17_18.41.42.png

Biri görmediği için mute atmıyor diğeri cezasının ne olacağını bilmediği için atmadı :D

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Yetkili aldığı arkadaşlar sorun çözmeye odaklı değiller.
2 adet ustaasistanları var işlerine gelince mute atıyorlar.
Konu şu: Oyunda adam bana evladım dedi ben de gibi kelimelerin yasak olduğunu önceden öğrendiğim için Sqxyle arkadaşa adam bana evladım dedi mute atar mısın dedim o da bana görmedim dedi. Şimdi mouse ile yukarı doğru kaydırsa konuşmayı görecek. Adam 2. kere evladım dedi bu sefer telirli isimli arkadaş ile konuşurken söyledim yine görmediğini destek talebi aç dedi. Discord kullanmadığım ve farklı bir bilgisayarda olduğum için yükleyemezdim. Oyun içerisinden yukarı doğru çıkarsan görürsün dedim. O da inatla destek aç dedi ben de açamayacağımı dc olmadığını söyledim o da dc kur üye ol gibi saçma cümleler söyledi. 2 el hareketi ile görebileceği yazı için beni uğraştaracaktı. Tartıştık en son bana 1 saat mute attılar yetkiliyi oyalamaktan :D Ekli dosyayı görüntüle 209117Ekli dosyayı görüntüle 209118

Biri görmediği için mute atmıyor diğeri cezasının ne olacağını bilmediği için atmadı :D
Bunu herhangi bir üst yetkiliye bildirmeden buraya taşıdıgın için herhangi bir destek almayıp sunucudan uzaklaştırılacaksın başka sunucularda mutluluklar

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu herhangi bir üst yetkiliye bildirmeden buraya taşıdıgın için herhangi bir destek almayıp sunucudan uzaklaştırılacaksın başka sunucularda mutluluklar
Hahaha bu kadar saçma bir şekilde banlama sebebi mi var ?
Discord kullanmadığımı oyun içerisinden yetkililerin beni dinlemediğini söyledim.
Yetkililerinizede buraya konu açtığımı belirttim.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Hahaha bu kadar saçma bir şekilde banlama sebebi mi var ?
Discord kullanmadığımı oyun içerisinden yetkililerin beni dinlemediğini söyledim.
Yetkililerinizede buraya konu açtığımı belirttim.
Sunucuda herhangi bir konuda destek almak için discord üzerinden yetkililer ile iletişime geçmelisin discordu bilgisayarına bile indirmene gerek yok site üzerinden girip destek açabiliyorsun ki discord kullanmadığına inanmıyorum

startcraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda herhangi bir konuda destek almak için discord üzerinden yetkililer ile iletişime geçmelisin discordu bilgisayarına bile indirmene gerek yok site üzerinden girip destek açabiliyorsun ki discord kullanmadığına inanmıyorum
Kullanmıyorum , eskiden kullanıyordum tamamen kaldırdım. Ama bu kadar saçma bir şekilde banlama sebebi sizce mantıklı mı? Emeklerime neden yazık ediyorsunuz ?
Ayriyeten kurallarınızı okuduğumda ban sebebidir yazmıyor

Son düzenleme: