Altın 1.21.11 Tabanlı Metin 2 Tarzı MMORPG SURVIVAL +300 Adet Özel Büyü TL ÖDÜLLÜ TURNUVALAR | gmr.mc4fun.net

Ensiagen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Huni craft edilmiyor, bu yüzden oyundaki tüm otomatik farmları silmiş oluyorlar. Özel huni de çok pahalı. 80 stack buğday satsanız ancak 1 huni alabiliyorsunuz, ki en basitinden inek farmının altına bile huni koyuyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam claim yetersizliği sorunu da vardı.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Huni craft edilmiyor, bu yüzden oyundaki tüm otomatik farmları silmiş oluyorlar. Özel huni de çok pahalı. 80 stack buğday satsanız ancak 1 huni alabiliyorsunuz, ki en basitinden inek farmının altına bile huni koyuyoruz. Yanlış hatırlamıyorsam claim yetersizliği sorunu da vardı.
evet

MavPir

Maviş Pırıl
En iyi cevaplar
0
2 ay oyun sürem var sezon 5 hiç para claim ile almadan 100000 claim oluyor

vbasicoder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
servera ne zaman kayıt olduğumu ve hangi mail ile kayıt olduğumu hatırlamıyorum, bu yüzden şifremide sıfırlayamıyorum servera da giremiyorum, orjinal launcher kullandığım için farklı nick ile girme şansım yok, yardımcı olabilir misiniz?

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
servera ne zaman kayıt olduğumu ve hangi mail ile kayıt olduğumu hatırlamıyorum, bu yüzden şifremide sıfırlayamıyorum servera da giremiyorum, orjinal launcher kullandığım için farklı nick ile girme şansım yok, yardımcı olabilir misiniz?
Discord üzeriden destek bileti oluşturup destek alabilirsiniz bu şekilde yardımcı olamam ne yazık ki.

vbasicoder

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Discord üzeriden destek bileti oluşturup destek alabilirsiniz bu şekilde yardımcı olamam ne yazık ki.
Konuyla ilgili destek talebi açtım benden istenilen bilgiler elimde olmayan şeylerdi çünkü eski sezonda oynadım ne ekran görüntüsü paylaşabilirim ne envanterimden item, sadece mail adresim verebileceğim bilgiydi onada erişimim yok ve eskiden kullandığım mailler olduğu için hatırlamadığımı söyledim. Kullanmış olma ihtimalim olanı yazdım cevap almadan destek talebim kapatılmış, bari bi destek talebine cevap verseydinizde görseydim. Yanlışsa yanlış deseydiniz olabilecek olan farklı bir mail adresimi söylerdim. Hayır hesap zaten orjinal ve bana ait bariz belli, bunun için böyle bilgiler istenmesinin ne mantığı vardı saçma sapan iş.

Altinlider

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam şu özelliklerin olduğu animasyonlu şey aşırı sinir bozucu duruyor sanki animasyonsuz halini koysanız daha rahat okunur 2 paragraf okuyorum animasyon dönüyor bu kadar çok özelliği okumak için aşırı kısa zaman olmuş :D

Ensiagen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Son günlerde ki hayatta kalma sunucularını çok beğenmem. Fakat 1.15.2 tabanlı olması ve sistemsel olarak farklılık yaratması ve 1.15.2 tabanında bir sunucu yapılabileceği konusunda yol göstermesi açısından beğendiğim bir sunucu. Eğer sunucuyu siz yaptıysanız ayrı ayrı başarılar.

AdanalıykHayırdır

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
serverde gelişim süreyle orantılı ( paraylada orantılı tabii ki ) oyuzden sezon ortasında başlamak gibi bir hata yaptım
serverde pvp atabilecek duruma gelene kadar server sezon bitirir. herkes o kadar çok kasılmışki pvp de netherit sete 2 tane vuruyorlar. maalesef serverde pvpyi öldürmüşler bu kadar büyü yuvası açarak. sezonlar çok uzun sürmez bu yuzden.