[1.4.5 Ve 1.3.2] Mo' Creatures Mod !!! Efsane 08.12.2012 Güncel!!

muratcan98

Marangoz
Mesajlar
62
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
13
Puanları
110
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlere dünyanın en iyi minecraft modlarından ilk 5 e giren bir modu sunacağım. İlk olarak mod tamamen 1.4.5 için kodlanmış ve hazırlanmıştır. Bilmeyenler için özelliklerini anlatayım. Oyuna ekstradan birsürü özellik ekliyor yepyeni mob lar yepyeni itemler yepyeni ağaçlar ve daha birsürü yenilik... Ben eklenen moblardan birkaç tanesini sayayım

At,eşek,kurtadam,unicorn,yılan,fare,keçi,kaplan,ayı,geyik,akrepler,aslanlar,arılar,kelebekler,çekirgeler ve daha birsürü mob... Oyunda evcilleştirilebilen 3 hayvan vardır.Bunlar; At,Panda ve aslan dır. Atları evcilleştirmek için elma vermek gerekir.Elmayı verdiğiniz zaman ona bir isim koyuyorsunuz ve sizin peşinizden ayrılmıyor.Eğer ona özel olan at eyerini yapıp takarsanız sürebiliyorsunuzda.Pandalar bambu(şeker kamışı) ile evcilleştirilir.Bambuyu pandaya verdiğiniz zaman ismini koyarsınız ve sizin peşinizden ayrılmaz.Sürekli oturur ve sizin verdiğiniz bambuyu kemirir.Bambusu bittiği zaman gelip sizi tırmalar fakat canınızı götürmez.Elinize bambu aldığınız zaman o kendiliğinden zıplayıp bambuyu elinizden alır ve yemeye başlar.Aslanı ise kırbaç ve sandalye ile evcilleştirebiliyorsunuz.Kırbacı elinize alıp yere bir kere vurup sandalyeyle aslana vurduğunuzda aslana isim koyma yeri açılır ismini koyarsınız ve peşinizden ayrılmaz.Sürekli et ister.Et vermediğiniz zaman sizi tırmalar ve canınızı götürür.Bu yüzden sakıncalı bir pettir ben tavsiye etmiyorum.

Kuruluma geçmeden önce mod ile ilgili bir kaç video koyuyorum ki bilmeyen kişiler aydınlansın.Videolar yabancı çünkü farklı yabancı bir forum sitesinden türkçeye çevirerek sizler için paylaşıyorum bu modu.Videoda her şey anlaşılır.Konuşma gerektirecek bir şey yoktur.




Umarım videolar sizin için aydınlatıcı olmuştur.Linklere geçmeden önce Kurulumu anlatayım.Kurulum daha önce mod yüklememiş birisi için biraz karışık fakat yaptığınıza değecek buna garanti verebilirim.

Gerekli programlar:(Aralarda boşluk vardır onları silip adresi giriniz.)

Forge: http://ad f.ly/673885/http://files.minecraftforge.net/minecraftforge-universal-1.4.5-6.4.0.395.zip

GUI Api 0.15 : b it.ly/UJKHFu

Custom Mob Spawner: http://ad f.ly/FfvHU

Mo' Creatures mod: http://ad f.ly/FfvDu

Bu dört programı indirdikten sonra yapacağımız şeyler şunlar:

Forge ve GUI Api adlı programlarımızı direkt olarak minecraft.jar ın içine kopyalıyoruz.(GUI Api olmazsa başta siyah ekran gelir oyuna giremezsiniz.)
Ardından Custom mob Spawner ve Mo' Creatures mod adlı dosyalarımızı indirip ikisinide Mods klasörüne atıyoruz.
Ve modumuz yüklendi.Oyunumuza girip tadını çıkartabiliriz.

Bir teşekkür yeterli benim için.. Yabancı forumlardan alıp türkçeye çevirip anlatımı yapıp bir teşekkür bile alamadan oturmak biraz koyuyoda.
Bu konum ve [1.4.5] Single Player Commands konum ilgi görürse daha bir sürü 1.4.5 modu paylaşacağım.
Ve sırada 1.4.5 garaj kapısı modu var.yorumlar 10 u geçerse direk garaj kapısı modunu sizlere sunacağım.
İyi oyunlar..
 


Hüseyin07

Zombi Katili
Mesajlar
158
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
saol oldu bu sefer beğenini verdim hele hele skydazdan koymadığın için saol ben kaç kere yaptım olmadı senin gösterdiğin şekillde yaptım oldu
 

muhammet123

Marangoz
Mesajlar
53
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
10
Puanları
0
güzel bir link versene guı api linkini güzel ver indiremiyom slk
 

muratcan98

Marangoz
Mesajlar
62
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
13
Puanları
110
Önemli değil yardım ettiysem ne mutlu bana :) ve muhammet neresinden anlamadın? aradaki boşluğu silip yaz adres yerine direk inmeye başlıyor zaten.Sen zaten daha o siteyi yazmayı akıl edemediysen bence moduda indirme.
 

oguz389

Sudan Çıkmış
Mesajlar
9
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
yaw kardeş iyi diyon hoş diyonda bende mod klasörü yok
 

Hüseyin07

Zombi Katili
Mesajlar
158
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
0
kardeş ben atıma zırh vercem eğitttim elma verdim eyerle bindim sağ tıkladım olmuyo zırh giymiyo nasıl giydircem
 

muratcan98

Marangoz
Mesajlar
62
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
13
Puanları
110
:) teşekkürler arkadaşlar ve o ata zırh verme olayı biraz karışık :) normal elma ile eğitilen atlara zırh giydirilmez fakat uçabilen siyah atlara giydirilir o zırhlar uçabilen siyah atlara özel zırhlardır o siyah atlarıda darkness of potion filan damla şeklinde iksirler var onlarla evcilleştirebilirsiniz ama o kadar zor ki anlamatam :D ben 2-3 gündür uğraşıyorum anca 1 tane evccilleştirdim ve atlar hard modda evcilleşir sadece evcilleştikten sonra eyer takıp zırhını giydirip üstüne binip uçabilirsiniz. :)
 

Soner123456

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
YA YAPTIM FAKAT OYUNU AÇIYORUM UPDATİNG MİNECRAFT TA KALIYOR Bİ YARDIM ETSEN ?:sick:
 

Üst