1.4.6 Herobrine'nin Mezarı

Craftingtable55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok onu notc yaptı çünkü twettrda notcha bi çocuk mesaj atmış çocuk demişki bnm param yok korsan oynayabilirmiyim demiş nottch izin vermiş sonra demişki ağla demiş notchda cracklere herobrine koymuştur gerçek bu

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende farkettim .göz yanılması olduğu için blok yüksek görünüyor. ve fotoğrafın çekildiği açıdanda dolayı öyle görünüyor :)

aklıllıminecraft

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
npc modu yükleyip npcyi yaratırken orada duruş stilleri var orada monster diyince zombi gibi duruyo en alttanda ayarlanıyo ayakta durmayı yere yatma yapmış sonra karakter atmış npc ye oradan seçmiş yapmış olmuş bence bu :)

silverdasdl2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok onu notc yaptı çünkü twettrda notcha bi çocuk mesaj atmış çocuk demişki bnm param yok korsan oynayabilirmiyim demiş nottch izin vermiş sonra demişki ağla demiş notchda cracklere herobrine koymuştur gerçek bu
aman bunu benim eski hamachiden küstüğüm arkadaşım görmesin :D çünkü aynısını bana diyodu.ama herobrine ile ilgili bir şey söylemiyodu bana ve beta 1.8.1 de oynayalım diyorum salak diyoduki : hayır herobrine çıkar. ulan herobrine alphadaydı ! insan araştırırda konuşur dimi :D bide arkadaşı 1.3.2 de oynarken karşısına herobrine çıkmış bana onuda anlatıyodu hahaha :D