1.4.7 Sürümüne Göre 1.6.2 Yenilikleri Mod Şeklinde Varmı?

Sozen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu sıralar Minecraft Tekkit oynuyorum. Sürümü 1.4.7 olduğu için Minecraft'a 1.6.2 sürümü ile gelen yenilikleri tekkite ekliyecek herhangi bir mod varmı? Minecraft'ın 1.7 snapshot'ında gerçekten ilginç ve hoş eklentiler var asıl isteğim 1.7'deki gibi özellikler ekleyebilecek bir mod varmı diye merak ediyorum. Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.​

Moderatör tarafından düzenlendi:

Sozen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
at istiyorsan mo' creatures gibi bir mod yükleyebilirsin

En azından okuyup cevap yazmıssın teşekkür ederim fakat sadece at degil birçok var çeşitli balık türleri çiçek türleri birçok küçük yenilik ve eklentiler var verdiklerim sadece 2 örenk sadece at istemiyorum !

Sozen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
malesef böyle bir mod bilmiyorum fakat illa bitki istiyorum diyorsan pam'in modlarına bakabilirsin, veya balık türleri istiyorsan başka balık modlar falan ama doğrudan 1.6.2'nin yeniliklerini ekleyen bir mod olsaydı haberim olurdu

AA haklısın ya nasıl aklıma gelmedi dogru çok teşekkür ederim istedigimi elde edicem büyük ihtimal !

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız adam code geass izliyor (sadece merak edşyorum nedense forumda pek otaku bulamıyorum)

Sozen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Code Geass candır ya ben daha böyle bi anime finali bilmiyorum !(Fakat halkın gerçek zeroyu bilmeyip lelouchtan nefret etmesi çok canımı sıkar hep aklıma geldikçe/lelouch tüm nefreti üstünde toplamak istesede hoşuma gitmedi ) forumda böyle sohbet uygunmu bilmiyorum uygun degilse kusura bakmayın forum eskilerinden degilim arkadaşlar 1-2 cümle yazınca bide code geass geçince cümlelerden birinde dayanamaıyorum :D