1.5 GB Ramlı Bir Factions Sunucuya lag olmadan kaç kişi girebilir ?

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
1.8.X Sürümünde 1.5 GB Ramli bir sunucuya lag olmadan kaç kişi girebilir ? (ileride yükselticeğim tutarsa)
Pluginler :
AntiBotUltra
AntiJoinBot
AuthMe
AutoMessage (lagı biraz daha azaltmak için skript yapabilirim bunun yerine)
AutoSaveWorld
ChestCommands
ChestShop
ClearLag
CombatLog
DeathMessages
EnchantPlus
EpicBossRecoded
Essentials
EssentialsChat
EssentialsGroupManager
EssentialsSpawn
Factions
Farm Protect
HealthBar
iConomy
jobs
lockette
MassiveCore
MineResetLitle
MobArena
MotdManager
MultiverseCore
MyCommand
NoCheatPlus
PlayerHeads
PlotMe
QuickShop
SimpleRegionMarket
SimpleVipPerks
Skript
SpawnTP
Tablist
Vault
WorldEdit
Worldguard

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
eminmisin peki ? Sunucuda bazıları kasilirken bazıları arenada pvp falan atacak ? 15 kisiyi falan rahat oynatabilirmiyim

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
eminmisin peki ? Sunucuda bazıları kasilirken bazıları arenada pvp falan atacak ? 15 kisiyi falan rahat oynatabilirmiyim
İşin içinde arena pvp ile faction aynı anda olunca 10 kişi bence oynatır rahatca. Bence gereksiz şeyler yapmayın sunucuya.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
15 Kişi Olacağını Zannetmiyorum. Ancak Yine de Rabisuya Göre 15 Kişiden Fazlası Girebiliyor. Burada Senin Yüklediğin O Pluginlerin de Önemi Çok. Haritaların vb. Rahat 10 Kişi Girer ve Lagsız Oynar 10'dan Sonrasını Bilemem
Rabisuya Göre:
1 GB Ramli Sunucunuza : Maksimum 18 Oyuncu Girebilir
1.5 GB Ramli Sunucunuza : Maksimum 27 Oyuncu Girebilir...

33ismet99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
3
Arenapvp ve faction yok. Faction'un içindeki oyuncular mutlaka set yapıp pvp atacakalrdır yani. demek istediğim 5-6 kişi hammadde kazarken 3-4 kişi ormanda yada duelloda v.b pvp atarken lag yaparmı ?

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arenapvp ve faction yok. Faction'un içindeki oyuncular mutlaka set yapıp pvp atacakalrdır yani. demek istediğim 5-6 kişi hammadde kazarken 3-4 kişi ormanda yada duelloda v.b pvp atarken lag yaparmı ?
Oyuncuların Savaşması Fazla Ram Yemez Diye Düşünüyorum. Haritaya Binen Bir Yenileme İşlemi Yok Ya da Komut Girme Yok. Yani Eğer Komut Bloğuyla Arenaya Giriş Varsa Değişir Ama Fazla Değişmez...

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuların Savaşması Fazla Ram Yemez Diye Düşünüyorum. Haritaya Binen Bir Yenileme İşlemi Yok Ya da Komut Girme Yok. Yani Eğer Komut Bloğuyla Arenaya Giriş Varsa Değişir Ama Fazla Değişmez...
Yazdıklarına katılıyorum.

Eğer bir sunucu açıcaksan 1.5 gb lık sunucuyu faction yapmamanı öneririm.