1.6.2 95 Modlu paket

Kahz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selam millet,
Bugün size kendi hazırladığım mod paketini paylaşacağım.

Mod list:
-Applied Energistics
-Atomic Science
-Balkon's Weapon
-Basic Components
-Better Furnaces
-Better Storage
-BiblioCraft
-BuildCraft
-Chicken Chunks
-Code Chicken Core
-ComputerCraft

-Damage Indicators
-DartCraft
-Ender IO
-Ender Storage
-Equivalent Exchange-3
-Extra Bees (BinnieCore)
-Factorization
-Forestry
-iChun Util
-Portal Gun
-Gravity Gun
-ICBM-Contraption
-ICBM-Explosion
-ICBM-Sentry
-Inventory Tweaks
-Iron Chests
-Mekanism
-Mekanism-Tools
-Mekanism-Generators
-MineFactory Reloaded
-PowerCrystalsCore
-Modular PowerSuits
-MystCraft
-Natura
-Nei Addons
-Nei Plugins
-Not Enough Items
-ObsidiPlates
-RailCraft
-Steve's Carts
-Tinker's Construct
-Team Fortress2-Teleporter
-ThaumCraft-4
-Thaumic Tinkerer
-Translocator
-UgoCraft
-WR-CBE(Wireless Redstone)
-Zan's Minimap (VoxelMap)

Forge 871

Not-1: Vereceğim dosyanın içerisinde sadece mods ve config dosyaları vardır. Forgeyi kendiniz kurup dosyaları %appdata%'nin içine atın.

Not-2: Mod paketinde Equivalent Exchange-3 oyuna minium stone ekliyor ama işlevi yok.

Not-3: Sorun çıkmaması için tavsiyem 64-bit işletim sistemi kullanmanız.

Not-4: Performansı arttırmak için bu JVM Argümanlarını kullanabilirsiniz: java -server -Xms1024m -Xmx1024m -Xmn512m -XX:TargetSurvivorRatio=80 -XX:MaxTenuringThreshold=31 -XX:+UseParNewGC -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+DisableExplicitGC -XX:MaxGCPauseMillis=40 -XX:GCPauseIntervalMillis=400 -XX:+AggressiveOpts -XX:permSize=1024m -XX:+TieredCompilation -XX:ReservedCodeCacheSize=2048m -XX:+UseCodeCacheFlushing -XX:CompileThreshold=1000 -jar server.jar (İşletim sisteminiz türkçe ise sonuna -Duser.language=en -Duser.country=US ekleyiniz.) (Alıntıdır)

Not-5: Ayrıca vereceğim dosyanın içinde mod listesiyle beraber modların indirme linkleri de var. (ne işinize yarar bilmem ama bulunsun istedim :D)

Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İYİ OYUNLAR!!

Son düzenleme:

Thrust

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş ben launch a basıyorum yükleniyo sonra kapanıyo launcher sonra yine launcher ekranı çıkıyo yardım.[DOUBLEPOST=1382528371,1382528314][/DOUBLEPOST]aa üzgünüm yanlış forgeyi kurmuşum :([DOUBLEPOST=1382529693][/DOUBLEPOST]hala aynı hata nolur yardımmmm

Kahz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
on numara paket yapmıssın helal olsun

Teşekkürler[DOUBLEPOST=1382539646,1382539574][/DOUBLEPOST]
Kardeş ben launch a basıyorum yükleniyo sonra kapanıyo launcher sonra yine launcher ekranı çıkıyo yardım.[DOUBLEPOST=1382528371,1382528314][/DOUBLEPOST]aa üzgünüm yanlış forgeyi kurmuşum :([DOUBLEPOST=1382529693][/DOUBLEPOST]hala aynı hata nolur yardımmmm

Öncelikle bilgisayarının 64 bit ingilizce sistem olduğundan emin ol çünkü diğer sitemler arıza çıkarabiliyor

Thrust

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1382539646,1382539574][/DOUBLEPOST]

Öncelikle bilgisayarının 64 bit ingilizce sistem olduğundan emin ol çünkü diğer sitemler arıza çıkarabiliyor
hangi modlar yüzünden söylersen sevinirim[DOUBLEPOST=1382544733][/DOUBLEPOST]Beyler giremeyenler jvm argümanlarına şunu yazsın : -Duser.language=en -Duser.country=US