1.6.2 Dil Değişimi

NefesDestek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler Ayarlardan Dil Değiştirmeme Rağmen değişmiyor oyunu sildim geri yükledim yine düzelmedi acaba sorun launcherdemi ?

NefesDestek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
diğer arkadaşlarımla aynı ama Onlarda sorun yok ?[DOUBLEPOST=1388004207,1388003457][/DOUBLEPOST]Güncel.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İngilizce oyna bence türkçe bi ince ya
Edit. Nickname yakıyor pnp
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İngilizce oyna bence türkçe bi ince ya
Edit. Nickname yakıyor pnp
aynen türkçe ince ingilizce kursuna gidip bitirince ingilizce oynicam şu anda ingilizcenin %30 unu biliyorum bitirdiğimde o güzel yazıya kavuşcam ma 1.7.2 de türkçede olsa ince deil

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
aynen türkçe ince ingilizce kursuna gidip bitirince ingilizce oynicam şu anda ingilizcenin %30 unu biliyorum bitirdiğimde o güzel yazıya kavuşcam ma 1.7.2 de türkçede olsa ince deil
Olsun oyuna ingilizce başlayınca artık Türkçe garip geliyor

NefesDestek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben ingilizceye karşıyım insan kendi benliğini kaybetmemeli Neyse ne yapmamız lazım .

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
O zman oyundan ve internetten uzak durman gerekiyor oyunların bir çoğu ingilizce bazı basit oyunlardada google Translate kullanılıyor

aynen programlardada öyle kullanılıyor basit programlardan biri reklam olmasında yac diyoki %100 ücretsiz ye daha hız bilgisayar babam indirmişti pcsine dedimki:ula bu yac çok basit silem şunu dedim o pc ime istediğini yap dedi :D sonra yac ı sildim silerken anket çıktı niçin silceksin diye yac çok basit i işaretledim :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
aynen programlardada öyle kullanılıyor basit programlardan biri reklam olmasında yac diyoki %100 ücretsiz ye daha hız bilgisayar babam indirmişti pcsine dedimki:ula bu yac çok basit silem şunu dedim o pc ime istediğini yap dedi :D sonra yac ı sildim silerken anket çıktı niçin silceksin diye yac çok basit i işaretledim :D
Bunu anlatmanın amacı ne?? Ayrica o programlar yalan