1.6.2 ile ekran kartı desteği geldi ram'In ne kadar fazla olsa bile ekran kartına ayırılması gerek bir bellek var.Optifine ve freeram özelliklerini araştırıp onları uygulayın .
RamFree : serbest ram 6 gb nin hepsini javaya yükler ve ekrana ayırdığı ram ı ayarlarsın.
Optifine : Java kodlamasıyla ekran hareket ve özelliklerini ayrıntılı değiştirebilirsin.
Yani benim ekran kartına ram mi vermem gerekiyor ?
ilk olarak 32 ve64 bit hangisini kullanıyorsanız o na göre bir java indirirken eski javanızı silin . yenisini yüklerken yükleme ekranındakı reklamlara dikkat edin çıkan reklamlara yüklemek istemiyorum deyin. minecraftınızı açıtığınızda eğer aynı şekilde kasmalar devam ediyorsa (özellikle dizüstü bilgisayarlarda olur) başlat menünüzde '' control panel '' diye bir arama yapın çıkan java.exe dosyasını açın ( bu yaptığımız işlem javanın temel ayarlarına girme işlemidir) gelen pencerede
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 2GB ise ---> -Xincgc -Xmx1048M
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 3GB ise ---> -Xincgc -Xmx2048M
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 4GB ise ---> -Xincgc -Xmx3048M
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 5GB ise ---> -Xincgc -Xmx4048M
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 6GB ise ---> -Xincgc -Xmx5048M
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 7GB ise ---> -Xincgc -Xmx6048M
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 8GB ise ---> -Xincgc -Xmx7048M
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 9GB ise ---> -Xincgc -Xmx8048M
Eger Bilgisayarınızın Ram'ı 10GB ise ---> -Xincgc -Xmx9048M
Ekran kartın Nvidia mı ?
Video çekeyim o zmn olurmu??
Crackli oynuyorum,aileme söyledim yakında premium olucam.Bir sürü yerden launcher indirdim hepsi kasıyordu.Belkide crackli olduğumdan kaynaklanıyordur.Launcherden kaynaklanıyor eğer crack oynuyorsan sağlam launcher bul detaylı çözüm için mesaj at.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Launcher ı kısayol olarak değilde .minecraft klasörünün içinden çalıştırmayı dene .Evet,Nvidia GeForce
Çok iyi olur,lütfen
Crackli oynuyorum,aileme söyledim yakında premium olucam.Bir sürü yerden launcher indirdim hepsi kasıyordu.Belkide crackli olduğumdan kaynaklanıyordur.
Launcher ı kısayol olarak değilde .minecraft klasörünün içinden çalıştırmayı dene .
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi