1.6.2 minecraft.jar yok

olcahan12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben minecraft 1.6.2 oynuyorum ve mod yükleyeyim dedim ama nedense .minecraft/bin klasöründe bitek lwjgl.jar dosyası var minecraft.jar nerede yardım

forever661

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
.minecraftın içinde version diye bir klasör var ona gir onun içinde 1.6.2 diye bir klasör var ona gir sonra jar dosyası var onun içindede
veya skydaz dan indir kendi kursun

EnWany

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardeş 1.6.2 nin linki atarmısın bu arada çok aradım bulamadım sorununun çözümüüde başlat>çalıştır>%appdata%>.minecraft'ı sil sonra minecrafta gir yüklensin açılsın bkle ondan sonra skydazdan istediğin bi modu indir ınstall mod a tıkla gelen kutuya hyır de ınstall mon fln bişiler dicek tamam da kapat indirme şeyini minecraftı aç giriş yap gelen ekranda hello bişi glcek yüklencek fare imlicini hiç kıpırdatma yüklenmesini bkle yüklensin mojangta geçsin ana ekran çıkınca modun yüklenmiş olur hayırlı olsun bu arada 1.6.2 nin linkide atarsan sevinirim kardeşim :)

olcahan12

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeş 1.6.2 nin linki atarmısın bu arada çok aradım bulamadım sorununun çözümüüde başlat>çalıştır>%appdata%>.minecraft'ı sil sonra minecrafta gir yüklensin açılsın bkle ondan sonra skydazdan istediğin bi modu indir ınstall mod a tıkla gelen kutuya hyır de ınstall mon fln bişiler dicek tamam da kapat indirme şeyini minecraftı aç giriş yap gelen ekranda hello bişi glcek yüklencek fare imlicini hiç kıpırdatma yüklenmesini bkle yüklensin mojangta geçsin ana ekran çıkınca modun yüklenmiş olur hayırlı olsun bu arada 1.6.2 nin linkide atarsan sevinirim kardeşim :)
bunu biliyorum bilmediğim 1.6.2 ye forge nasıl yüklenir diğer sürümlere kolay yüklüyorum

MADLY25

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bende 1.6.2 var hatta forgeli modda yüklü ama reis minimap yapacam onun için minecraft.jar istiyo ama bende bin dosyası olduğu halde minecraft.jar yok
yarrrdımmm