1.6.4 Mod paketi :)

kazim9953

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Kazım.Bugün sizlere mod paketimi tanıtacağım mod paketim 59 modlu olup pek kastırmaz 1GB ramle rahatça oynanıyor.
Kurulumu:Beyler.minecraftınız varsa mods confi dosyalarını silin sonra versiyonuda silin ben verdiğim dosyaları atın olay bu içindeki tüm yazıları okuyun içinde görüntüler denen kısmada bakmayı ihlal etmeyin fotoğraf atmayı bilmediğim için foruma fotoğraf atamıyorum hızlı resimde yavaş

neyse beyler optifine sorunsuz çalışır fakat koymadım izin felan dediler paylaşmak için siz indirin zarar gelmez

opfinelink
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tıkladığınızda direk indirir tarayın önemsiz

mod listesini:

Son olarak TADINI ÇIKARIN

Mod paketinin linki

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hangi modlar olduğunu söyler misin ayrıca 1-2 resim koysan modlarla ilgili.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sürümüne gir edit profile yap en alta 1G falan yazıyor 1 satır boşluk bırakıp bunu yaz :

-Duser.language=en -Duser.country=US

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak oda mantıklı :D[DOUBLEPOST=1393944838,1393944780][/DOUBLEPOST][16:53:36 ERROR]: Job 'Version & Libraries' finished with 1 failure(s)! (took 0:00:08.399)
dior.

Edit: Forgeyi silip yükledim düzeldi galiba

kazim9953

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar mod listesi zaten hızlıresim.org mu ne işte ona uploadladım paketi indirirseniz kendi evimin ve modların çoğunun gösterimi var :)drowhake arkadaşınızı dinleyin ben yazdım ama paketi indirirnce argüman kısmı vardı :) onu okuyaydın her türlü paketide açardın ve içinde technic launcher normal launcher crackları vardır :) İYİ OYUNLAR

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda işte o argumanları yapamam ben DrowHake'nin dediğini yaptım ama dünya açılınca MC çöküyor. Bi çözüm yok mu?

kazim9953

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman sadece minecraft açık olsun yine açmıyorsa ekran kartında bir sıkıntı olabilir :(

kazim9953

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
halla halla forge sil kendin yükle olmazsa sende bir sıkıntı olmuş olması gerek bende çalıştı yani indiren herkeste çalıştı ilk kez senden bana uyarı geldi ??

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Senin forgeyle girince hiç açılmadı bende silip baştan yükledim bu seferde dünyayı açınca çöküyor oyun