[ 1.7-1.8 ] | FastLastMC Minecraft Faction Sunucusu | Petler | Rütbe Sistemi | Bosslar ve fazlası!

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya şimdi öyle bi olay yok bizim MÜKEMMEL(!) pluginerımız :p oyunculardan /eventyap kodunun permini almayı unutmuş asaf ve karpuzzcu da kodu deneye deneye bulmuşlar olay bu, zaten çok para kaybı oldu eventlerde bizden hediye olsun dedik olay bu :)

Kardeş kapanmaddan sonra şifremi yazıyorum girmeye calısıyorum "Şifren geçersiz" diyor msg den sifre deiştirebilirmisin??

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynn bug lar giderildi çökmeler de :D nah giderilir tam ajan olcam diyodum ne güzel param 40m lerdeydi sw çökdü :D sonra noldu imparator akadar düşdüm vee 800 k var sade :/ sw çöküp durmasa güzel :D

sw gittikce geriliyo oto lapis satma gitti tabela geldi :/ tşk
O otomatik satma cokmeye neden olan sey pekala istek olursa geri koyariz ama bu sefer enufak bir para yardimidahi yapilmaz :) keyfimizden kaldirmiyoruz

Kardeş kapanmaddan sonra şifremi yazıyorum girmeye calısıyorum "Şifren geçersiz" diyor msg den sifre deiştirebilirmisin??
Ilgilenicegim

yasinTTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O otomatik satma cokmeye neden olan sey pekala istek olursa geri koyariz ama bu sefer enufak bir para yardimidahi yapilmaz :) keyfimizden kaldirmiyoruz

Ilgilenicegim

Hesabımda her şey resetlenmiş gibi Tüm param sömürülmüş (1m vardı) 2 adet p9 kazmam gitmiş Biri Hesabımdan başka hesaba item para aktarmış ?

Herkese iyi oyunlr bırakıyorum tüm herşeyim gitmiş.

Jarbingo die birine itemlerimi verdim kalan fastplayer kitini aldım verdim sifremide verdim hırsız o Değil Banlamayın onu.

Borakkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hesabımda her şey resetlenmiş gibi Tüm param sömürülmüş (1m vardı) 2 adet p9 kazmam gitmiş Biri Hesabımdan başka hesaba item para aktarmış ?

Herkese iyi oyunlr bırakıyorum tüm herşeyim gitmiş.

Jarbingo die birine itemlerimi verdim kalan fastplayer kitini aldım verdim sifremide verdim hırsız o Değil Banlamayın onu.
Sifrenizi kolay birseyyaparsaniz calinmasi muhtemeldir tabii ki iyi oyunlar

xSupreX

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bora Kardesim Ben Sunucudan OzanTR Adlı Oyuncu Shazee_ Adındaki Rehberiniz Küfür Etmedigim Halde Bana 8 Yil 11 Ay 30 Hafta Mute Attı Oyuna Gelip Acmanızı Öneririm Paneldende Bakabilirsiniz SS Alamadım Chatı Temizleyip Kactı.
Gelip İlgilenmenizi Arz Ederim.

IremMiku

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda Bulunan "foko" Şahısı Rehber Yapmakta Çok Büyük Hata Etmişsiniz. Spam Yaptığım Halde İlgilenmiyor! Clan Arkadaşlarıyla Basbaya Oyun Oynuyor! Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.!