1.7.10 BPB Modpack

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bi Play'e Bas Modpack

Tamamıyla kendim yaptım. Yarı eğlence yarı teknik modpacktir.Eğer isteyen olursa bu modpackle oynarız. (Serveri siz açarsanız) Rarın içinde sadece mods klasörü ve forge vardır gerisi sizde.

İçindeki modlar:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Advanced Machines Addon: IndustrialCraft'taki macerator vb.'nin daha hızlılarını ekler.
Advanced Solar Panel: IndustrialCraft'a daha çok enerji üreten ve enerji depolayan güneş panelleri ekler.
Anime Battle Mod: Sword Art Online'deki kılıçlardan ekler.
Applied Energistics: Bilgisayarla depolama sistemi ekler.
Backpacks: Sırt çantaları ekler
Balkon's Weapon: Daha fazla silah ekler
Better Furnaces: Daha değişik fırınlar ekler
BuildCraft: Oyuna maden kazan makineler , borular , motorlar ekler
Cartoon Weapons: Cartoon Network'daki karakterlerin kılıçlarını ekler.
ChickenChunks: Oyunda bazı yerler siz orda olmadığınız için yüklenmez ve birçok şeyin çalışması durur ama bu modla nereye giderseniz gidin her şey çalışacak!
CodeChickenCore: Not Enough Items için gerekli bir mod
CoFHCore: Thermal Expansion'un çalışması için gerekli bir mod.
Damage Indicators: Her mobun canını gösterir.
Deconstruction Table: https://forum.gamer.com.tr/konu/tuerkce-deconstruction-table-1-7-10.232916/
EnderIO: Benimde tam işlevini bilmediğim sırf enerjiyi taşıyabildiğimiz boruları için kullandığım mod.
Ender Storage: Ender chest , ender çanta ve ender tank ekler
Extra Doors: Nerdeyse herşeyle kapı yapmanızı sağlar.
Fast Food: Hamburger , kola vb. ekler
Gravitation Suite: GraviChestplate ekler (Industrial Craft 2'nin yan modu)
iChunUtil: Tam bir bilgim yok ama bir modun çalışmasını sağlıyor.
IndustrialCraft 2: En sevdiğim mod olan IC2 elektronik çağ ekler
Devamı ilerde...

Link:

Virustotal:

Rar şifresi: TheBlueDeath (küçük büyük harf duyarlı)

Kurmak için:

İlk önce launcherden 1.7.10'a giriyoruz. Yüklenince çıkıp forgeyi kuruyoruz daha sonra mods klasörünü %appdata% --> .minecraft'ın içine atıyoruz ve daha sonra launcherden forge 1.7.10'a giriyoruz. Kurulum başarıyla tamamlandı.

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında kolayca anlatabileceği hiçbir modu anlatmamışsın mesela treecapitator'a mizahi bir açıklama buldum Treecapitator:Ağaçlardan kökünden kurtulun!
ya da Lucky Blocks:Gökden şanslı tavuk yağdırabilecek kadar gizemli iyiye ya da kötüye gidebilecek şeyler yaratan bir block ekler ya da Morph: TAVUK(sakın denemeyin) veya herhangi bir canlıyı öldürdüğünüzde ona dönüşebileceğiniz bir mod:D

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aslında kolayca anlatabileceği hiçbir modu anlatmamışsın mesela treecapitator'a mizahi bir açıklama buldum Treecapitator:Ağaçlardan kökünden kurtulun!
ya da Lucky Blocks:Gökden şanslı tavuk yağdırabilecek kadar gizemli iyiye ya da kötüye gidebilecek şeyler yaratan bir block ekler ya da Morph: TAVUK(sakın denemeyin) veya herhangi bir canlıyı öldürdüğünüzde ona dönüşebileceğiniz bir mod:D
Açıklayacaktım ama çıkmam gerekti şimdide unutmuşum ama yakında ekliyeceğim