1.7.10 MODLU!!! Server Kurdum

nakruf58

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu 2 farklı yere actım kesin biri silinir :D yada ban yerim ban yemeden konuya geliyim :D

oynadığım bi dünya vardı onu kaybettim sıfırdan baslamak istiyorum ama tek gittmiyo :D teknik modlardan anlayan arkadaslara sesleniyorum :D

detaylar :

1.7.10 da en az 4 GB Ram ve 64 bit sistemi olması lazım 120 mod sunucu kendi hostuma bağlı :D gelmek isteyenler :D

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ulaşabilirsiiz :D

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Dostum Skype Yazabilirsin ? Teknik Modlardan Az Çok Anlarım Ram 3 GB Ama Sorun Olmaz Ayarları Kısarım Bişeyler Yaparım Yani :/

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
32 Bit işletim sistemi ve Bit'lerin arasındaki farkı ayırt edemeyen birisi olarak cahil kaldım, büyük umutlarla girdiğim konudan çıkıyorum .-.

nakruf58

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yok alakası yok kapasite ile 64 olamyınca java modları acmıyo :D acmıyo diyom sebebi ise :D 120 mod var oyuna ram verme kodu var :D argumasn kodu yazadım ama :D o 32 bitde java hatası atıyo :D[DOUBLEPOST=1428180011,1428179885][/DOUBLEPOST][TR]Nakruf skype bu arada ama face den ulasırsanız daha iyi olur :D

nakruf58

Marangoz
En iyi cevaplar
0
mc yi vailla hiç sevmiyom :D o öyle cocuk oyunu :D modlar girince sertleşiyo oyun daha bi oturuyo