1.7.10 Modlu server Kurulumu

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam çok mu zor Google'ya VirüsTotal yazıcaksın link copy-paste yapışdır.
Söle inidrerek anlamak çok mu zor ? Yada virüs olduğunu anlamak bildiğin txt dosyası atmış burada sana virüs total diyosun.

10Kb lik dosyaya napacaksın adam burada yardım istiyor tek virüs total zorunlu kılan forumda bu zaten.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Söle inidrerek anlamak çok mu zor ? Yada virüs olduğunu anlamak bildiğin txt dosyası atmış burada sana virüs total diyosun.

10Kb lik dosyaya napacaksın adam burada yardım istiyor tek virüs total zorunlu kılan forumda bu zaten.
10 saniye'de dünyayı kurtaracaksın deyil mi (:

EnderEge63

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Haklısınız hocam beni savunduğunuz için sağolun ancak dediğiniz modları serverdan sildiğim halde açılmadı :(

EnderEge63

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine ben! Başlat.bat çalıştırdığımda direk açılmadan kapanıyor eula falan gelmiyor. 16 gb ramim var 64 bit pc 1 gb ram verince sıkıntı olmuyor ama 2 4 falan verince açılmıyor eula falan da gelmiyor yardım eder misiniz?

Ender_T5

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine ben! Başlat.bat çalıştırdığımda direk açılmadan kapanıyor eula falan gelmiyor. 16 gb ramim var 64 bit pc 1 gb ram verince sıkıntı olmuyor ama 2 4 falan verince açılmıyor eula falan da gelmiyor yardım eder misiniz?
32 bit java indirmişsindir. javayı kaldır ve buradan 64 bit java indir:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.