1.7.2 çok oyunculu harita değiştirme

Hexatonia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba, forumda yeniyim sorunumu belirtim yardım almak için üye oldum. Fakat devam ettireceğim aktifliğimi öncelikle yaptığınız işte başarılar dilerim Ben ve arkadaşlarım yeni başladık oyuna güç bela aynı sürümü indirip zar zor multiplayer modda aynı oyunda oynayabildik. Fakat bi süre sonra oynadığımız haritadan sıkıldım ve değiştirmek istiyoruz . Ben LogMe In Hamachi programından arkadaşları orda gruba alıp benim ip adresimden giriş yapıyorduk haritaya . Fakat haritayı bir türlü değiştiremedim. Kaç kere sunucuyu silmeme rağmen hep aynı harita bıraktığımız yerden karşımıza çıktı. Minecraft Server 1.7.2 sürümünü indirdim kendi ip adresimi yazdım o adresten giriş yapıyoruz hep. Online olarak nasıl farklı bir haritada oynayabiliriz ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler .

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucu diziniizndeki world ile başlayan 3 klasörü silerseniz yeniden oluşturulurlar. Bu da yeni bir dünya demek. Tabi seed ayarı yapmadıysanız.

McYSN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ataberk arkadaşın dediğinin doğruluğunu bilmiyorum denemedim ama şöyle yapacaksın önce minecraft a normal sen girip bir harita oluşturacaksın
Sonra çalıştır %appdata% yaz gir .minecraft a gir save var orada haritaların bulunur haritanın ismi örneğin minecraft bu haritayı server dosyana kopyala
Sonra server dosyası varya not defteri olarak actığın onun içine gir level-name in karşısında world yazar world yerine haritanın ismini yaz.
Örn: ''level-name=minecraft'' Girin oynayın :)
Biraz uzun yazdım İyi Oyunlar