1.7.2 Eyer Sorunu

MineThor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Minecraft 1.7.2 De Eyer Neden Denizden Çıkıyor Yapılamıyomu bu eyer Başka Yöntemi Yokmu Ya :(

Bodhisattva

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla zindanlardaki chestlerden başka bi yerden çıkmıyor malesef. o yapılamıyorda o yüzden ben herzaman göçebe hayat sürmüşümdür minecraftta sanada öneririm gezerek birsürü zindan bulabilirsin cokta eğlenceli :)

Bodhisattva

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çöllerde var dostum :D işte sırf yerleşik hayatı bu yüzden sevmiyorum dünyayı dolaş biraz cadı kulubeleri bile var :) :D

Humour

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denizden eyer çıakrma ihtimalin 0,08 o yüzden zindan bulmayı denemelisin.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bencede dünyayı dolaş mutlaka bulacaksın eyer

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

HeRo007

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim kadarıyla bi denizden çıkıyor bide madendeki spawnırlardan çıkıyo ama spawnırlarda çıkma olasılığı daha fazla

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ABİ MİNECRAFTTA ZİNDANMI VARYA BENİ MBİLDİĞİM MADEN VAR :D
Sadece zindan ve maden değil,tapınaklar köyler,cadı kulübeleri mantar adaları daha birçok şey :D
Bu arada zindanlardan bulabilirsin eyeri.
-- Buyur kardeş bunlar zindan resimleri. 1-2 mob spawner vardır ve onlardan mob spawn olur. Spawnerleri kır sandıkdakileri al. ^_^

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
MineThor ne zamandır minecraft oynuyorsun ? Hadi zindanı geçtim arkadasin dediği gibi cadı kulübeleri bile var :)

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

SpitFire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya megersem ne kadar kotuymus pocket edition 1-orman yok 2- dogal magara yok 3-zindan yok 4-cadi kulubesi yok 5-mantar adasi yok 6-dunya acaip kisitli her yeri ezberledim :'( he bide balik yok deve yok at yok esek yok kopek yok bi tek domuz koyun inek ve ordek var

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
zindanlardan baya bol çıkıyor, bana bi kez denizden çıkmıştı şansın varsa çıkar KESİNLİKLE craftlanamaz normla mcde