- En iyi cevaplar
- 4
Klasik pluginlerin dışına çık yaratıcı ol
Satır 9: [15:32:37] [Server thread/WARN]: To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.
Satır 8: [15:32:37] [Server thread/WARN]: While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
Satır 7: [15:32:37] [Server thread/WARN]: The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
Satır 6: [15:32:37] [Server thread/WARN]: **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!Sadece Verdiğ Hatalar Bunlar Nitrado Paneline Ait Sağol Sorunsuz Bi Paket![]()
online modu false yapmışsın daha öğrenemediniz mi
yinemi paket![]()
Senin derdin nedir adamlar paket yapıyorlar sana noluyor bişe mi yapıyorlar.Türkiyede kaç kişi minecraft serveri açıyor ve bunların bir çoğu plugin paketi arıyorlar sen aramıya bilirsin plugin paketleri görmek istemiyorsan forumun bu bölümüne gelme.ya anlamıyorum paket yapınca elinize ne geçiyor ki ahmet kardeşim cevaplamış ama bunu ancak amacına tam anlamı ile ulaşınca ki benim gibi her şeyden utanmaya ve nefret etmeye başlıyorsunuz amaca ulaşınca her şey boş geliyor bu kadar uğraşmana değiyordur inşallah. umudunu kırmam isteme ama bence bunları(minecraft(oyun)) bıraksan kişisel açıdan ve sosyal açıdan daha iyi bir kişilik kurabilirsin. bir de şunu düşün biri sana bugüne kadar ne yaptığını sorsa sende şöyle bir cevap verirsin "Şu şu şu sürümün şu şu şu paketin yaptım." sence karşındaki ne der ? bi düşün
paketlerle uğraş ancak kafayı çok fazla takma bu alt tarafı bir oyun para kazanıyorsan ne mutlu sana ancak sadece bir amelelik ve ego tatmini için ise bence hiç yapma daha iyi
başka bir hobi bul derim paket yapıp para kazananı daha görmedim.
.QWE:QWE
ahirette kaçta paket yaptığını soracaklar zaten
bizde zamanında yaptık ve ben diyorum ki bu işe fazla kafa yorma![]()
emin olamazsınPaketi senin gibi fakirler için yapmıyorlar. (Serverin yok)
Essentials.jar/messages_tr.properties Yada messages.properties DosyasındaYok değil aga eminim.
Sende thelegendden alıntı yapiosun hatırlatiyimEssentials.jar/messages_tr.properties Yada messages.properties Dosyasında
versionMismatch=\ (471. Satır) ve versionMismatchAll=\ (472.Satır)
Buralarda Reklam Varmı Diye Bir Kontrol Et
Abi bilmiyosanız konuşmayacaksınız.@MAROON Ahmet abinin 1 kere alıntısını görmedim be iftiraya bak asıl AhmetMelihTRden alıntı yapıyorlar.