[1.7.2]Factions Plugin Paketi FurkiTR v3.0 [Beta] Ama Hatasız Türkçe Sorunsuz

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
online modu false yapmışsın daha öğrenemediniz mi :D
Satır 9: [15:32:37] [Server thread/WARN]: To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.
Satır 8: [15:32:37] [Server thread/WARN]: While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
Satır 7: [15:32:37] [Server thread/WARN]: The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
Satır 6: [15:32:37] [Server thread/WARN]: **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!
Sadece Verdiğ Hatalar Bunlar Nitrado Paneline Ait Sağol Sorunsuz Bi Paket :)

yinemi paket :(

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
online modu false yapmışsın daha öğrenemediniz mi :D

yinemi paket :(
ya anlamıyorum paket yapınca elinize ne geçiyor ki ahmet kardeşim cevaplamış ama bunu ancak amacına tam anlamı ile ulaşınca ki benim gibi her şeyden utanmaya ve nefret etmeye başlıyorsunuz amaca ulaşınca her şey boş geliyor bu kadar uğraşmana değiyordur inşallah. umudunu kırmam isteme ama bence bunları(minecraft(oyun)) bıraksan kişisel açıdan ve sosyal açıdan daha iyi bir kişilik kurabilirsin. bir de şunu düşün biri sana bugüne kadar ne yaptığını sorsa sende şöyle bir cevap verirsin "Şu şu şu sürümün şu şu şu paketin yaptım." sence karşındaki ne der ? bi düşün :D
paketlerle uğraş ancak kafayı çok fazla takma bu alt tarafı bir oyun para kazanıyorsan ne mutlu sana ancak sadece bir amelelik ve ego tatmini için ise bence hiç yapma daha iyi :D
başka bir hobi bul derim paket yapıp para kazananı daha görmedim.
.QWE:QWE
Senin derdin nedir adamlar paket yapıyorlar sana noluyor bişe mi yapıyorlar.Türkiyede kaç kişi minecraft serveri açıyor ve bunların bir çoğu plugin paketi arıyorlar sen aramıya bilirsin plugin paketleri görmek istemiyorsan forumun bu bölümüne gelme.

Kmbraknc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bana Acil Plci Lazım Tüm Sıkıntıları Halledicek Paneli Vericez :)

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
ahirette kaçta paket yaptığını soracaklar zaten :D
bizde zamanında yaptık ve ben diyorum ki bu işe fazla kafa yorma :)

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paketinde birkaç eklenti gereksiz.
Bunlar dışında paket güzele benziyor.(indirmedim)

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol inş. İşime yarar

Nokia 3310'dan Tapatalk Kullanılarak Önce Jüpiter'e Sonra MinecraftTürk'e Yollandı

CriticalAttack

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hemen plugin paketini deneyeceğim kardeşim önceki plugin paketinde güzeldi bununda güzel olacağına inanıyorum