- En iyi cevaplar
- 0
Adam Yetkili Nasıl Yapmasın ?nasıl yaptın onu ?
Adam Yetkili Nasıl Yapmasın ?nasıl yaptın onu ?
ne yetkilisi yaa yetkiliyle alakasımı varAdam Yetkili Nasıl Yapmasın ?
Kardeşimne yetkilisi yaa yetkiliyle alakasımı var
Ben yapmadım.Ama mod değil.Yani sethbling gibi birinin mod kullanacağını sanmıyorumnasıl yaptın onu ?
ayy inanmıyorummm notch çok iyi biri!Ben yapmadım.Ama mod değil.Yani sethbling gibi birinin mod kullanacağını sanmıyorum![]()
item frame eşya çerçevesi dimi sen oyundan çık de hani minecraft logosu varya orda sol tarafta en altta dünya resmi var ona tıkla türkçe yap kimse bişi anlmazHayır aslında çok basit ama çok zor yapılan bir şey. Youtube kanalının bir program ile resmini mc ye aktarmış. Daha sonra 1.7.2 de haritaların item frame de 1 blok boyutta gözükmesi ile TV yapmış. Bir tür harita oyunu ama çok redstone bilgisi lazım.
Bana ayarları mı anlatıyorsun ?item frame eşya çerçevesi dimi sen oyundan çık de hani minecraft logosu varya orda sol tarafta en altta dünya resmi var ona tıkla türkçe yap kimse bişi anlmaz
sende oyun ingilizce ingilizce anlatırsan kimse bişi anlamazBana ayarları mı anlatıyorsun ?
Ben anlıyorumsende oyun ingilizce ingilizce anlatırsan kimse bişi anlamaz
Ben anlıyorumsende oyun ingilizce ingilizce anlatırsan kimse bişi anlamaz
çünkü sen oyunu ingilizce oynuyosun ve serverdeki adamlar hiçbirşey anlamıyor mesela bi adam eski sw de ingilizce bilmiyodu klan evi yapıyoduk 5 10 kişi taş tuğla(stone brick) adamlar stone brick diyodu ben ingilizce bildiğimden anlamını biliydum ama diğer adam bilmiyodu diyodkuku "hey stone brick ne ya türkçe konuşun" işte bu yüzdenBen anlıyorum![]()
Sadece sana ingilizce terk dediğim içinmi rapor ediyorsun?rapor edildin
yanlış anlama ama dostum internet dünnyasında kibarca söylemek istediysen sonuna (kibarca söyledim) demen yeterSadece sana ingilizce terk dediğim içinmi rapor ediyorsun?