1.7.2 ÖNEMLİ BİLGİ ALINTI !

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi
W

WitherMan

Ziyaretçi
Bu güncelleme ile Minecraft dünyası tamamen değişiyor!

Minecraft 1.7 güncellemesinin pre-release sürümü geçtiğimiz günlerde çıkmıştı. Bugün ise tam sürümü çıkmış durumda. Artık Minecraft 1.7.2′yi indirebileceksiniz.

Şimdi de güncelleme ile gelen yeniliklere göz atalım,

• Oyundaki biyom sayıları 2 katına çıkarıldı.
  • Yeni ağaçlar, çiçekler ve bloklar eklendi.
  • Okyanus büyüklükleri azaltıldı.
  • Odun için 2 yeni çeşit eklendi.
  • Boyalı camlar eklendi.
  • Paketlenmiş buz, kırmızı kum ve podzol eklendi. (Podzol: İğne yapraklı ormanların bulunduğu iklimlerin toprak çeşididir.)
  • birçok yeni çiçek eklendi.
  • Normal ağaçlar artık 2 katı kadar daha uzayabilecek.
  • Portallar artık daha da büyük olabilecek.
  • Yeni balık çeşitleri eklendi.
  • Artık balık tutarken, şansınıza bağlı olarak çöp eşyalar veya hazineler bulabileceksiniz.
  • Oltanız artık büyülenebilecek.
  • Eğer haritanızı eşya çerçevesine koyarsanız, 2 kat daha büyük gözükecek.
  • birçok blok için yeni renkler eklendi.
  • Lag oranı azaltıldı.
  • Eğer multiplayerda başarı kazanırsanız, bunu herkes görebilecek.
  • Yeni başarılar ve istatistikler eklendi.
  • Başarı ekranında zoom yapabileceksiniz.
  • Kendi server ınıza resim ekleyebileceksiniz.
  • Server a girmeden önce, kimlerin online olduğunu görebileceksiniz.
  • Artık isminizi değiştirebileceksiniz.
  • Birden fazla resource pack seçebileceksiniz.
  • Server lar bundan sonra size resource pack önerebilecekler.
  • Bloklar ve yaratıklar için yeni komutlar eklendi.
Peki siz Minecraft’ın yeni sürümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

BİR SİTEDEN BULDUM YARARLI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. KONU YERİ YANLIŞ OLDUĞU İÇİN AFFINIZA SIĞINIYORUM. İYİ GÜNLER :)

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Bana göre;
Mojang ekibi modlardan bazı şeyleri almaya devam ediyor ki bu iyi bir şey. 1.2.5 [tam sürüm] de başlamıştım oyuna. 1.2.5 e göre çok fazla değişti oyun ve çok işe yarar yenilikler eklendi, her ne kadar modlardan alınsa da iyi oluyor. Minecraftın daha da gelişeceğine inanıyorum. Biyom eklenmesini çok istiyordum bu yönden 1.7.2 çok iyi oldu. Önümüzdeki günlerde de Mojang ekibinin daha iyi işler çıkaracağına inanıyorum.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Bana göre;
Mojang ekibi modlardan bazı şeyleri almaya devam ediyor ki bu iyi bir şey. 1.2.5 [tam sürüm] de başlamıştım oyuna. 1.2.5 e göre çok fazla değişti oyun ve çok işe yarar yenilikler eklendi, her ne kadar modlardan alınsa da iyi oluyor. Minecraftın daha da gelişeceğine inanıyorum. Biyom eklenmesini çok istiyordum bu yönden 1.7.2 çok iyi oldu. Önümüzdeki günlerde de Mojang ekibinin daha iyi işler çıkaracağına inanıyorum.

Sizinle aynı fikirdeyim. 1.5.2 ( Siz 1.2.5 deyin ben böyle diyorum )' den beri oyun çok gelişti. 1.8 betası bile çıkacakmış duymuştum. Ama Notch artık Mc ile ilgilenmiyormuş öyle duydum :(

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Sizinle aynı fikirdeyim. 1.5.2 ( Siz 1.2.5 deyin ben böyle diyorum )' ten beri oyun çok gelişti. 1.8 betası bile çıkacakmış duymuştum. Ama Notch artık Mc ile ilgilenmiyormuş öyle duydum :(
Evet bende öyle duymuştum üzücü bir durum olsa bile yapabilecek bir şey yok yine de şu anki takım iyi işler yapıyor.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Doğru 1.6.2'de atın gelmesiyle oyun daha da popüler oldu. Hele yeni biyom ve yeni çiçekler olunca tekrar döndüm oyuna. Oyunun tek eksi yönü şu tabi bu bana göre kişiye göre de değişebilir ; Survival oynayınca insan bir bakımdan sonra sıkılıyor.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Doğru 1.6.2'de atın gelmesiyle oyun daha da popüler oldu. Hele yeni biyom ve yeni çiçekler olunca tekrar döndüm oyuna. Oyunun tek eksi yönü şu tabi bu bana göre kişiye göre de değişebilir ; Survival oynayınca insan bir bakımdan sonra sıkılıyor.
Evet bende sıkılıyorum bir süre sonra survivaldan.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Hexxit gibi yapsalar daha iyi olurdu hexxitte keşfedilecek çok yer var survivalda çok az bitire bitire çok sıktı. _Jeb'e öneride bulunacağım. Genel Sohbet/Kafe > Minecraft Hikayeleri bölümünde bir şey paylaştım rica etsem bakar mısınız ?

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boyalı camlar aslında minecraftforumda yaklaşık 1 yıl önce paylaşılmıştı..

W

WitherMan

Ziyaretçi
Aynen ve ben şu anda GraveStone mod yükledim wither spawnı var köylüler ölünce mezar taşı çıkıyor şimdi yenilemişler modu 10 dan fazla mezar taşı var savaşçı mezarı da var. Deneyin..