1.7.2 premium mod yükleme nasıl yapılır

cemgun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.7.2 premium mod yükleme nasıl yapılır

lütfen yardım edin nerden öğrenebilirim yada nasıl yaapabilirim öğretirmisiniz yapmayı unuttumda

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1) Öncelikle Minecraft 1.7.2 versiyonunu indir sonra Forge installer indirmen gerekli
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(En üstte Version 10.12.0.1057 Var) Buradan en güncel Forge İNSTALLER indir ve ve iki kere tıkla sonra OK tuşuna bas.
2)Mincraft launcher dan sol alt köşede Edit profile yazıyor oradan açılan pencerede Use version yazıyor oraya tıklayıp minecraft 1.7.2 Forge ... yazıyor ona tıkla ve sağ alt köşede bulunan Save Profile tuşuna bas sonra Play tuşuna bas Minecraft açılınca kapat.
3) .minecraft klasörüne git oradan mods dosyası var yoksa birtane sen oluştur ve bukadar mods dosyasının içine indirdiğin modları içine at ve tekrar play tuşuna bas.

Anlamadığın bir yer olursa sor.

cemgun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.7.2 forge... seçiom play e basıorum yüklenio ekran gidio sonra aynı ekran gelio mod yüklemedimdaha sadece mod loader var içinde belki için .minecraft içi bozuktur die içini boşaltım yeniden doldurdum tekrar yükledim forge ama yine aynşı şey oldu

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer NEI yada benzeri modlar yüklüyse JVM Arguments kısmını editlemen gerek.

1.Edit profile ye tıkla .

2.En alta kısma in java arg. ve üstündekini işaretle ...1G ' den sonra gelen yazının sonuna boşluk atıp şunu yapıştır :

-Duser.language=en -Duser.country=US

Yada direk bilgisayar dilini ingilizce yap 1.çözüm daha kolaydır.